Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Supergirl zřejmě našla režiséra


ikona
do_Od
Craig GillespieDCJames GunnMilly AlcockSupergirlSuperman
Supermanovu sestřenku si chce vzít do latě režisér parádních, ale komorních dramat. 

Craig Gillespie má na kontě seriál Pam a Tommy nebo filmy Já, Tonya a Cruella. Pro mě možná ještě důležitěji je ale zároveň taky režisérem loňské pecky Peníze těch tupců, s přehledem bych mu tak svěřil jakýkoli projekt by si zamanul. Včetně toho následujícího. Gillespie totiž podle všeho momentálně jedná o režii připravované sólovky o Supermanově sestřence, která shodou okolností pár měsíců zpátky našla tvář v podobě herečky Milly Alcock z Rodu draka.

Gunn totiž plánuje Karu Zol-El představit krátce už ve svém Supermanovi, no a plánem je s jejím filmem vyrukovat co nejdříve po něm. Film by tak měl rovnou jít ještě letos před kamery, jen co se Gunnův Muž z oceli dotočí. Snímek pak bude založen na oceňovaném (a velice chváleném) komiksu Supergirl: Woman of Tomorrow od Toma Kinga. Podle Gunna mezi oběma hrdiny (Supermanem a Supergirl) budou jasně znát rozdíly, kdy on vyrůstal v milující péči rodičů, zatímco ona strávila prvních 14 let svého života na malém šutru bývalého Kryptonu a sledovala, jak celá její rodina postupně umírá.

Více detailů se každopádně zatím neví, Gunn se Safranem (druhý šéf DC) hodlají logicky produkovat a zatím se jede podle jejich nástřelu pro celý DC vesmír, který započne kapitolou s názvem Gods & Monsters. Vedle Supermana a Supergirl bychom se měli dočkat ještě snímků The Authority, The Brave and the Bold (Batmana chce hrát Alan Ritchson z Reachera) a Swamp Thing, které má dále doplnit asi milion seriálů (z nichž vznikne hrstka). To vše pak bokem snímků Joker 2 a Batman Part II, které se odehrávají samostatně.

- - -

Vytáhni v hospodě: Kromě Gunnova Supermana údajně stále žije projekt černošského Supermana od Ta-Nehisi Coatese s producentem J. J. Abramsem. Jestli se ho ale někdy v dohledné době a s tímhle tvůrčím týmem dočkáme, bude to malý zázrak.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace