Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Margot Robbie zfilmuje The Sims


ikona
Jokolo
barbiekate herronmargot robbiethe sims
Bude z toho opět megahit? 

Na loňský rok bude Margot Robbie jistě vzpomínat jen s tou nejrůžovější láskou. Její produkční společnost LuckyChap Entertainment totiž na plátna kin přinesla hit Barbie, jenž překvapil i ty největší optimisty a stal se tržebně nejúspěšnějším filmem loňska. Na streamech pak výraznou stopu zanechal film z její stáje Saltburn. Slavná herečka a úspěšná producentka tak jede na vlně, kterou chce přetavit v další úspěšný snímek, který by nahnal lidi do kin. A opět k tomu využije známou značku, která sahá daleko za hranice filmu a oslovuje široké spektrum diváků. Film totiž dostane úspěšná herní série The Sims.

 

Figurky, které chodí do práce, flirtují spolu, pusinkují se a spinkají možná na papíře nezní nikterak atraktivně, zvlášť s přihlédnutím k tomu, že hra většinou nestojí na žádné příběhové kampani. Stejně tak si ale mnozí klepali na čelo ve chvíli, kdy byl oznámen film o panence Barbie, a všichni víme, jak to dopadlo. Při bližším zkoumání jde navíc o velmi podobnou značku, která díky své masivní oblíbenosti a šíři vybudovaného světa skýtá bohatý prostor pro zajímavé příběhy. Původně byla hra The Sims vytvořena jako satirický komentář k americkému konzumnímu způsobu života, takže strefování se do sociálních neduhů je tu opět nasnadě. Hlavně když to bude sranda.

Režie a spolupráce na scénáři se chopí Kate Herron, která má na kontě první sérii Lokiho a některé epizody první řady Sexuální výchovy. Spolu s ní film napíše nepříliš známá Briony Redman. O obsazení se nic netuší, dá se ale čekat, že si Margot Robbie opět nějakou roli střihne. V současnosti pak snímek není v područí žádného ze studií, bylo by ale s podivem, kdyby se o tuto ambiciózní látku v Holywoodu nepoprali.

Vytáhni v hospodě: The Sims už se měli na plátna podívat v roce 2007, kdy se začalo pracovat na scénáři. Po akvizici Foxů ale Disney tento film zamítlo.

---

O Barbie jsme mluvili ve 206. Liveku

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace