Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Austin Butler v devadesátkové krimi od autora Velryby a Requiem za sen


ikona
Jokolo
austin butlerdarren aronofskysony pictures
Na kočičky nesahat.  

Austin Butler dál jede na vlně. Letošek odstartoval s druhou Dunou a seriálem Masters of the Air, jenž formátem navazuje na Bratrstvo neohrožených či Pacifik. Jde tedy o obří projekty, které hýbou Hollywoodem i emocemi diváků. Butler je navíc všude chválen, oscarová nominace za Elvise jistě také udělala svoje, takže není divu, že je po něm velká sháňka a o nabídky na zajímavé role jistě nemá nouzi. Své jméno teď tedy připsal k dalšímu lákavě znějícímu snímku, v němž spojí síly s Darrenem Aronofskym a Sony Pictures. 

 

Spolu se vrhnou na adaptaci knihy Caught Stealing od Charlieho Hustona. Jedná se o thrillerovou novelku odehrávající se ve zločinem prorostlém New Yorku v divokých devadesátkách. Autor knihy si k filmu napíše i scénář, jenž se zaměří na bývalého profesionálního baseballistu Hanka Thompsona s tváří Austina Butlera. Ten se po konci kariéry potlouká jako barman, utápí se v chlastu a depkách, do toho se navíc neplánovaně musí postarat o kamarádovu kočku. A kvůli ní je zatažen do zločineckého podsvětí, v němž musí bojovat o přežití.

Takto to zní poměrně lákavě. Wick dovedl na pejskovi odstartovat megaúspěšnou akční sérii, tak proč by se to nemělo Butlerovi povést s kočičkou. Velká očekávání budí samozřejmě i spojení Aronofského s tímto filmem. Ten si vyzkoušel ledacos, naposledy drama Velryba, za nějž si Brendan Fraser odnesl oscara. Ryze akční thriller, jímž by měl tento snímek být, ale ještě ve své filmotéce nemá. Tak uvidíme, jak se s tím popere. Stále je totiž upsán i životopisnému snímku o Elonu Muskovi. 

---

Vytáhni v hospodě: Butler je po právu opěvován za ztvárnění padoucha ve druhé Duně. Jedním z highlightů jeho výkonu je samozřejmě líbačka se Stellanem Skarsgardem, o níž mladý herec v rozhovoru pro Variety prozradil, že byla z jeho strany improvizací. 

O Austinu Butlerovi a druhé Duně jsme kecali ve 217. Liveku. 

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace