Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #761 o Mizerech a Dungeons & Dragons


ikona
KarelR
legomadam webmarvelmichael keatonmizerovepan prstenurobin hoodspider-manstar warsvikendovy vyplach
Jak Michael Keaton vzpomíná na svou kariéru? O čem se budou bavit Mizerové? A kdo nechce hrát v marvelovce? 

Jarní výplach

Marvelhejt týdne
Uvidíme někdy Kristen Stewart v marvelovce? Logická odpověď je ne, protože všichni víme, jak si Kristen Stewart momentálně vybírá projekty. Ona sama však přišla s ještě vyšperkovanější reakcí, když řekla, že jí hraní v marvelovce zní jako absolutní noční můra a určitě by do něj nešla... pokud by film netočila režisérka Barbie Greta Gerwig. Takže tohle bychom měli kompletně uzavřené.

LEGO týdne
Letošní rok není na nové LEGO zrovna chudý, jedna z největších lahůdek nicméně dorazí už za pár dní. Jde o majestátní set k 50. výročí Dungeons & Dragons, který určitě potěší každého příznivce slavného fantasy fenoménu.

Kraťas týdne
Minulý týden se ve výplachu lákalo na nový spider-manovský kraťas, a hle, tady ho máte v celé jeho animované kráse.

Kartičky týdne
Dvě dekády po LOTR TCG jsem se naplno ponořil do nové karetní hry. Jmenuje se Star Wars Unlimited, naplno frčí i v Česku a doufám, že se s někým z vás potkám (nebo už potkávám?) v pražských karetních hernách. Alespoň v něčem jsou teď Star Wars super!

Upřímný trailer týdne
Dost bylo kopání do Madam Web? Ale kdepak, ještě si přiběhnul zasadit pár ran tradiční Upřímný trailer.

Duše týdne
Viděli jste trailer čtvrtých Mizerů? Jo, já si ho taky dal asi desetkrát, pak jsem ale objevil ještě britskou verzi. Celou dobu je úplně stejná, má ale jinou koncovku, v níž místo krádeže oblečení dojde na... debatu o tom, jestli mají duše pohlavní orgány!

Zákulisí týdne
Jak se točilo očekávané válečné drama Občanská válka? Kampaň téhle novinky právě v plném proudu, takže se můžete krátce mrknout na plac.

Kariéra týdne
Michael Keaton se nikdy nebál mluvit velmi otevřeně, takže nemůže nikoho překvapit, že je půlhodinové vyprávění o celé jeho kariéře skvělou podívanou.

Soundtrack týdne
Možná jste stejně jako já smutní z toho, že na českém Spotify není geniální soundtrack Costnerova Robina Hooda. Inu, touto cestou bych vám rád nenápadně sdělil, že je naštěstí jinde.

Duel týdne
Minulý týden se vás Mr. Hlad ptal na nejlepší film Douga Limana a jasným vítězem se stalo... ano, Na hraně zítřka.

Tentokrát bude řeč o sběratelských karetních hrách s filmovou tematikou. Dejte nám v komentářích vědět, která je vaše nejoblíbenější, anebo jestli s nimi vůbec máte nějakou zkušenost. Předem říkám, že kdo napíše LOTR TCG, vyhrál...

Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace