Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězda Reachera chystá akční řežbu


ikona
Mr. Hlad
alan ritchsonnetflixpatrick hughesreacherwar machine
Seriálový Jack Reacher a jeho komando si to rozdají se smrtícím nepřítelem.  

Akční hvězdy jsou ohrožený druh. Sly a Arnold jsou dědci, Bruce Willis ukončil kariéru a Jason Statham se sice snaží, ovšem sám všechno neodtáhne. Na Vina Diesela není nikdo zvědavý, pokud není v sérii Rychle a zběsile a spousta herců si akci sice rádo vyzkouší, ale že by se jí chtěli věnovat na plný úvazek, to se říct nedá. Naštěstí to zatím vypadá, že Alan Ritchson by možná chtěl. 

Figuru má jak Arnie v osmdesátých letech, herecké schopnosti o řád vyšší, než by spousta lidí čekala a jeho seriálový Reacher na Prime Video byl obrovský úspěch. Už za pár dní se objeví ve válečné akci Guye Ritchieho The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Ta prakticky nemá kampaň, nikdo o ní neví, a tak propadne. Ale Ritchson kvůli tomu od akce rozhodně neuteče. Momentálně kutí s Kevinem Jamesem akční komedii Playdate, v níž se dva tátové, kteří mají na starost děti, dostanou do dost šílené situace, v níž se bude hodně střílet a bude u toho legrace. No budiž. 

U jeho čerstvě oznámené novinky War Machine moc srandy asi nebude. Netflix Ritchsona ukecal na akčňák, pod nějž se podepíše Patrick Hughes, režisér Zabijáka a bodyguarda nebo trojky Postradatelných. Točit se má okolo party rangerů, které čeká posledních 24 hodin výcviku, díky němuž by se měli zařadit mezi válečnickou elitu. Jenže to vypadá, že během cvičení narazili na protivníka, na jakého by jejich výcvik nemusel stačit. Tvůrci nejsou o nic víc konkrétní, ale já nevím jak vy, ale já tam někde vzadu cítím variaci na Predátora. A to si s Richtsonem asi dáme líbit, ne? 

---

Vytáhni v hospodě: Třetí řada Reachera už vzniká. Bude podle knihy Zásah a točí se v Torontu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace