Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cillian Murphy chce dalšího Oscara


ikona
do_Od
Blood Runs CoalCillian MurphydramaMartin ScorseseOscar
Slavný případ vyřizování účtů mezi odboráři míří na velké plátno. 
Cillian Murphy má na kontě čerstvě Oscara, což většinou znamená, že teď nějakou dobu bude moci přehazovat nabídky na role vidlemi. Naštěstí herec zůstává skromný a při smyslech, prakticky okamžitě tak smetl ze stolu spekulace, že by stál o nového Bonda, do toho nadále hodlá hrát ve filmových Peaky Blinders, a taky už se nechal slyšet, že by se rád vrátil ke své postapo sérii ve filmu 28 let poté (vrací se i Danny Boyle a Alex Garland). Nicméně mezi tím vším se hrdý Ir taky zvládnul přece jen upsat zbrusu novému lákavému projektu.
 
 
Zahraje si totiž hlavní roli v novém dramatu od Universalu Blood Runs Coal, který je v zásadě popisován „jako od Martina Scorseseho“. Snímek vycházející z románu Blood Runs Coal: The Yablonski Murders & The Battle For The United Mine Workers of America totiž vypráví o skutečném případu vraždy, kdy byl v 60. letech v Pensylvánii odpraven politický rival zkorumpovaného amerického odborového předáka a spolu s ním i několik členů jeho rodiny. Murphy si pak zahraje syna zavražděného politika, jenž se bude snažit najít spravedlnost.
 

Scénář mají na svědomí Jez a John-Henry Butterworthovi (Na hraně zítřka, Le Mans ´66), režisér se bude teprve hledat. Druhá role, která by údajně mohla dotyčnému vynést nějaké ty ceny, je pak právě onen zkorumpovaný odborář Tony Boyle. Jedná se každopádně o důležitou kapitolu v historii odborů v USA, která vedla i k jednomu z nejintenzivnějších FBI vyšetřování. Tak uvidíme, kdo se téhle scorseseoviny nakonec chytí.
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace