Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Aaron Taylor-Johnson příští Bond?


ikona
do_Od
007Aaron Taylor-JohnsonagentfilmJames Bondobsazení
Zatím se jedná o nepotvrzené zprávy, v následujících dnech by však mohlo přijít oficiální oznámení. 

Aktualizace 22.00: BBC a CNN uvedly, že Johnson Bondem nebude. Informaci údajně popřel i samotný herec. Hledání tak zjevně pokračuje.

Sepisováním všech spekulací o tom, kdo si zahraje příštího Bonda, jsme mohli strávit celé loňské léto, podzim, zimu, a vlastně i tohle jaro. Průběžně se totiž všelijaké drby objevují v bulváru i mimo něj prakticky od chvíle, co to Craig pověsil na hřebík a producenti v čele s Barbarou Broccoli a Michaelem G. Wilsonem začali proces uvažování nad tím, co vlastně s touhle sérií nového vymyslet dále. Tu následující ale přebral i Deadline, takže by možná stálo za to ji tu zmínit.

Favoritů médií i bookmakerů se doposud objevilo hned několik, patří sem samozřejmě i taková jména jako Henry Cavill, Michael Fassbender nebo Tom Hiddleston (a dříve i Idris Elba, ale ten už je bohužel asi fakt out...). Po výhře Oscara za Oppenheimera pak internetem chvíli kolovala fáma, že by snad u producentů mohl být zájem obsadit do role agenta 007 Cilliana Murphyho, on sám přitom v rozhovoru uvedl, že je na to už poněkud starý. Nicméně tím asi největším sázkovým želízkem v ohni se zdá být už pár měsíců herec Aaron Taylor-Johnson, kterého si údajně majitelé práv vyhlédli už někdy v loňském roce. Jak ale nyní uvádí britský The Sun, oficiální nabídku na roli dostal až teď.

Pokud by herec známý například z Kick-Ass, Tenetu nebo Bullet Trainu kývnul, mohli bychom se oficiálního odhalení dočkat v rámci několika týdnů. Do té doby ale zřejmě budeme nadále tápat, protože podobných „zaručených“ zpráv už tu přece jen pár bylo. Zajímavé každopádně je, že se jako první vybírá herec namísto režiséra, pokud je to pravda, jen to dále potvrzuje, že se producenti nadále chtějí držet kreativních otěží a tím pádem nehledají někoho jako Nolan, kdo by jistě chtěl mít plnou kontrolu. Což nevím, jestli je dobrá zpráva. Tak či onak dejte v komentářích vědět, co byste případně na ATJ říkali, a jestli náhodou nemáte v hlavě lepšího kandidáta. Sám vím, že rozhodně mám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace