Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Fall Guy je extrémně zábavná pocta kaskadérům


ikona
Jokolo
david leitchemily bluntkaskadérprvní reakceryan goslingthe fall guy
Zase bude na co chodit.  

David Leitch se sice nového Jurského parku nechopí, asi mu to ale příliš vrásek nepůsobí. Zdá se totiž, že se svým nadcházejícím filmem Kaskadér si splní sen, neboť snímek je ódou na jeho původní řemeslo, kaskadéřinu. V hvězdně obsazeném snímku s Ryanem Goslingem a Emily Blunt v hlavních rolích dostal příležitost ukázat, co to znamená profesionálně padat, hořet a dostávat do držky, dle trailerů navíc vše zabalil do velmi zábavného hávu s vytříbenou akcí. První reakce jsou na světě a zdá se, že bavit se opravdu budeme, a to náramně.

 

Na Rottenech v současnosti svítí pěkných 88 % s průměrným skóre 7.9/10. Věcí ke chválení je tu spousta, většina kritiků nicméně vyzdvihuje zejména obsazení. Gosling a Blunt, rivalové z Barbenheimera, mají mezi sebou údajně skvělou chemii, díky čemuž funguje další opěvovaná stránka filmu - humor. Snímek je od začátku do konce napěchován zábavou, která nikdy nenudí a Goslingova postava má prý velmi blízko té, kterou si zahrál ve Správných chlapech. Biják je pak popisován jako nádherně popcornový milostný dopis nejen kaskadérům, ale všem členům štábu, kteří filmy na stříbrná plátna přináší. 

Film samozřejmě vyniká i velkolepou a vypiplanou akcí. Leitch je od fochu, tak se mohl v rámci soubojových choreografií pořádně vydovádět. Právě kaskadéři jsou rovněž hojně opěvováni. Díky tomu prý snímek funguje jako romantická komedie, akční biják a celkově odlehčená zábava dohromady. Někteří kritici nicméně filmu vytýkají naopak to, že gagy jsou až příliš jednoduché a celé to sice vypadá pěkně, ale opírá se to o nepovedený scénář, v němž nefunguje kriminální zápletka. Jde však jen o menšinu hodnocení směrem k filmu, který je většinově vychvalován. Snad nás tedy 3. května čeká kotel zábavy. 

Co od filmu očekáváme? A jaké další akční fláky nás letos čekají? Hlad s imfem si o tom povídali v Encyklopedii akčního filmu!

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace