Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Monty Pythonův létající cirkus se vrací do českých kin


ikona
Mr. Hlad
life of brianmonty pythong and the holy grailmonty pythonův létající cirkuspannonia
Komediální legendy jsou zpátky! 

Společnost Pannonia Entertainment vrací do našich kin filmové klasiky, které si zaslouží velké plátno. Takže díky ní můžete dohnat legendy, nebo si je zopakovat. Přivezla k nám Základní instinkt, trilogii Rambo, Total Recall, Lovce jelenů nebo naposledy oscarového Pianistu a teď přichází rovnou s dvojitou dávkou filmové kvality.

A může to být docela nebezpečné, protože pokud si jejich kombo dáte hned za sebou, riskujete, že to vaše bránice nevydrží. Na druhou stranu zemřít smíchy, to by mohla být vlastně celkem pěkná smrt. 

Pannonia Entertainment posílá do kin dva celovečeráky od legendárních Monty Pythonů. Artušovsky laděná šílenost Monty Python a Svatý grál zamíří do kin 14. března, Monty Python: Život Briana pak 21. března. Čekají na vás tedy rytíři, kteří říkají Ňi, naučíte se jezdit na koni s pomocí kokosů, seznámíte se s člověkem, jenž měl tu smůlu, že si ho spletli s Ježíšem Kristem a zjistíte, že jméno Bigus Dickus z vás může udělat žrádlo pro lvy. 

Kde můžete vidět Monty Python a Svatý grál

Kde můžete vidět Monty Python: Život Briana 

V komediálním žánru vzniklo jen málo slavnějších filmů a vůbec nevadí, že Svatý Grál bude příští rok slavit padesátku a Brianovi je letos pětačtyřicet. Dobrý důvod, abyste si tyhle legendy připomněli. Oba snímky můžete vidět v kinech sítě Cinestar, ale už v sobotu 16. března si můžete dát dvojitou porci montypythonovského humoru v kině Aero, kde v 16:45 začíná montypythonovský maraton a chytnete tam Svatý GrálŽivot Briana a dokonce i Monty Pythonův smysl života. Lístky na maraton můžete koupit tady.

Tyhle legendy si v každém případě zaslouží, abyste si je dali na velkém plátně. A pokud jste je neviděli nikdy, tak o tom radši nikomu neříkejte a rychle si najděte nejbližší kino, kam na ně můžete vyrazit. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace