Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #758 o Duně, Star Wars a Karlu Zemanovi


ikona
Mr. Hlad
dunekarel zemankung fu pandalegopán prstenůstar warssuper mario brosvíkendový výplach
Jak by vypadaly Hvězdné války od Karla Zemana? Zahrajete si hru ze světa Duny? A umí Gabriela Soukalová zpívat?  

Předoscarový výplach

Prezidenti týdne
Americké prezidentské volby se blíží a je potřeba vytáhnout nejtěžší kalibry. Zatímco Donald Trump tvrdí, že ukončí agresi Ruska na Ukrajině jedním telefonátem, Joe Biden si pozval ty nejlepší hollywoodské prezidenty

Song týdne
Málokdo si Hollywood užívá tak jako Jack Black. Jeho energie je snad nekonečná a teď to v kinech dokazuje v animáku Kung Fu Panda 4, na jehož konci uslyšíte v podání Backovy kapely Tenacious D předělávku jedné popíkové klasiky. A můžete si ji dát i samostatně. Těžko říct, jak se líbí Britney. 

Duna týdne
Duna teď válí v kinech a vypadá to, že by ráda vzala útokem i svět počítačových her. Strategie Dune 2 je legenda, tak uvidíme, jak se bude dařit onlineovce Dune: Awakening

Lego týdne
Pražský Comic-Con začíná za necelý měsíc a pokud se tam chystáte, čeká tam na vás jeden hodně velký host. Tentokrát mluvíme doopravdy o velikosti, protože k vidění tam bude Bowser ze Super Maria, který váží skoro čtyři tuny a je složený z více než 600 000 kostiček

Song týdne
Gabriela Soukalová nám řekne, jak to všechno bylo. Je otázka, jestli to, co říká, ještě někoho zajímá, ale to je její boj. V každém případě pokud máte pocit, že říkání Gabriely Soukalové není nic pro vás, tak je připravená vám spolu se Štefanem Margitou i zazpívat. 

Star Wars týdne
Jak by vypadaly Hvězdné války, kdyby je točil Karel Zeman? Vypadaly by skvěle! Šikula Havran dělal mimochodem i AI verzi Pelíšků ve stylu Wese Andersona a organizuje přednášky o Umělé inteligenci Pravidla se změnila

Casting týdne
Francis Ford Coppola natočil tolik klasik, že se na některé jeho filmy zapomíná. A neprávem, protože Ztracenci z roku 1983 jsou hodně zajímaví a začínala v něm spousta budoucích hvězd. Coppola teď do světa vypustil video z castingů, na kterých se objevili třeba Diane Lane nebo Ralph Macchio v době, kdy netušili, jaká kariéra je čeká. 

Peacemaker týdne
V některém z minulých výplachů jsme vám už pustili video z herního Mortal Kombat 1, do kterého jako host zavítal Peacemaker ze Sebevražedného oddílu. Teď vám k tomu řekne něco i samotný John Cena, který si návrat k roli militantního magora evidentně užíval. 

Petice týdne
Pán prstenů, respektive Návrat krále, slavil před pár dny dvacet let a letos bychom měli vidět i animák The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim. Ještě před tím ale můžete spolu s dalšími tolkienovskými fandy udělat dobrou věc a podepsat petici, která žádá, aby se ulice u pražského Rohanského nábřeží jmenovaly podle postav z Pána prstenů! Protože proč sakra ne? 

Duel týdne
V posledním Výplachu se vás do_od ptal, jestli preferujete Christophera Nolana, nebo Denise Villeneuvea. Nakonec celkem s přehledem vyhrál Christopher Nolan. 

Dnes se podíváme na Dunu, respektive její hvězdu. Rádi bychom věděli, v jaké roli byl podle vás Timothée Chalamet zatím nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace