Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejlépe placení herci Hollywoodu roku 2023


ikona
Mr. Hlad
adam sandlerbarbieben affleckhollywoodjason stathammargot robbiematt damonoppenheierryan goslingtom cruise
Točit blbiny pro Netflix se docela vyplatí. 

Jako každý rok se magazín Forbes pokusil sestavit žebříček herců a hereček, kteří si v loňském roce vydělali nejvíc. Částečně jde o odhady, ale dávají smysl, takže i když vás může šokovat, jak vysoko se někteří z herců dostali, berte to tak, že u filmu v kinech si často řeknou o menší peníze na dřevo a pak doufají v procenta ze zisku, což se může i nemusí vyplatit. Na druhou stranu když točí pro stream, platí se rovnou na dřevo, což je případ Adama Sandlera, jenž takhle dojí Netflix dlouhodobě a i letos vybojoval zlato. A i letos to někoho překvapí. 

Přitom Sandler pro streamovacího giganta natočil krimi komedii Vražda v Paříži, nadaboval animák Leo a jako producent pomohl na svět dvěma dalším filmům. Jason Statham si zase v loňském roce pořádně zamakal, poslal do kin čtyři filmy a ono se to pěkně nastřádalo. A takový Matt Damon, ten si to nakombinoval. U Oppenheimera šel s cenou dolů, vzal čtyři miliony a řekl si o procenta, což se mu zatraceně vyplatilo, v případě Air: Zrození legendy mu na účet přišlo údajně nějakých třicet mega. No a Margot Robbie dostala za Barbie na dřevo něco přes dvanáct milionů a na konci roku z toho díky procentům byla skoro šedesátka. Ale podívejte se na vítěze a čísla sami. 

10. Denzel Washington ($24M)
9. Ben Affleck ($38M)
8. Jason Statham ($41M)
7. Leonardo DiCaprio ($41M)
6. Jennifer Aniston ($42M)
5. Ryan Gosling  ($43M)
4. Matt Damon ($43M)
3. Tom Cruise ($45M)
2. Margot Robbie ($59M)
1. Adam Sandler ($73M)

Kdo vás překvapil, kdo si to zaslouží a koho byste tu nečekali, nebo k do vám naopak chybí, to nám můžete říct v diskusi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace