Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vrátí se Depp k Pirátům z Karibiku?


ikona
do_Od
DisneyherecJack SparrowJohnny DeppnávratPiráti z Karibiku
Zachrání Johnny Depp Disneyho krachující blockbustery? 

V době, kdy budete číst tyto řádky, už jsou nejspíš Facebook a Instagram opět online, chvíli to ale vypadalo na konec světa. A když už je ale řeč o věcech, které se dříve nebo později pravděpodobně přihodí, podle nové informace insidera DanielaRPK to vypadá, že Disney začíná reálně zvažovat návrat Johnnyho Deppa do role kapitána Jacka Sparrowa.

Série Piráti z Karibiku se už pár let na plátna nepodívala, od té doby, co Hollywood Deppa pohřbil, studio neustále hledalo cestu, jak značku rebootovat, aby to dávalo smysl a vydělalo majlant. V úvahu například připadal restart s Margot Robbie v hlavní roli, nebo klasický sequel, který by se jen holt musel obejít bez své největší hvězdy. Nic z toho se ale zatím nepřeměnilo v realitu, a tak jsme zase na začátku, přičemž nyní už uběhlo dost času na to, aby byly staré rány zahojeny a Deppův výrazně poklidnější život (alespoň veřejně) umožnil hercův návrat.

Pokud by se tak stalo, mělo by stále jít jen o vedlejší roli, tzn. že by se to blížilo formátu jedničky, a po boku Jacka Sparrowa by se představil nový protagonista nebo protagonistka. Samozřejmě vše závisí taky na tom, jestli na to herec vůbec kývne, protože on sám se v minulosti vyjádřil ve smyslu, že o tenhle projekt zase tolik nestojí. Třeba si to ale po letech v ústranní rozmyslel, navíc lepší návrat už by si asi přát nemohl. Pakliže je to celé pravda, jistě na tom bude mít velký podíl producent Jerry Bruckheimer, který za Deppem dlouhodobě stál.

- - -

Vytáhni v hospodě: Nové Piráty Disneymu pitchoval taky Craig Mazin (Černobyl, The Last of Us) spolu s veteránem Tedem Eliottem. Ti si mysleli, že je jejich nástřel pro studio až moc divoký, to však z jejich verze bylo údajně nadšené. V tuto chvíli ale není vůbec jasné, jak jejich projekt pokročil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace