Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Texaského masakru točí vlkodlačí horor


ikona
Mr. Hlad
jonathan liebesmanmichael bayvlkodlaciwolf night
Jeden z nejhorších režisérů poslední dvacetiletky bohužel ještě neřekl poslední slovo. A chce nám naservírovat vlkodlaky. 

V Hollywoodu existuje jen pár režisérů, na jejichž novinky se těšíme, i když třeba ani netušíme, o čem by měly být. Denis Villeneuve, Steven Spielberg, Quentin Tarantino, Christopher Nolan… tihle a několik dalších jsou víceméně zárukou, že film, pod nímž jsou podepsaní, bude stát za pozornost. Jenže když se řekne A, musí se říct i B. Bohužel existují i filmaři, jejich účast na čemkoliv automaticky znamená, že můžeme přinejlepším doufat v příjemné překvapení. A Jonathan Liebesman je jedním z nich. 

Popravdě nevím, proč ten člověk má pořád kariéru, protože na co sáhl, to stálo za prd. Texaský masakr motorovou pilou: Počátek stál za prd. Světová invaze stála skoro za prd, to je pravda. Ale Hněv titánů stál za prd a Želvy ninja taky. A o seriálech, pod něž se podepssal, radši ani nezačínejme mluvit. Film neměl v kinech deset let, takže by člověk čekal, že dá pokoj, ovšem Michael Bay, který s ním několikrát dělal, ho má asi z nějakého důvodu rád, takže v jeho společnosti Platinum Dunes bude Liebesman škodit se svou novinkou. 

Jeho Wolf Night je popisována jako kombinace District 9 a Očisty. A budou v ní vlkodlaci. Za jiných okolností by člověk mohl začít být zvědavý na zábavný hororový mišmaš, avšak Liebesman… no asi jste pochopili, že se moc netěšíme. Scenárista má za sebou všehovšudy průměrný a extrémně přestříhávaný a upravovaný thriller Úniková hra: Turnaj šampiónů, což taky není žádná výhra, takže v případě Wolf Night musíme asi doufat, v příjemné překvapení. Ale moc s ním nepočítáme. 

---

Vytáhni v hospodě: Jonathan Liebesman měl původně točit i remake Pátku třináctého z roku 2009. Nakonec to za něj vzal Marcus Nispel, což je úplně stejný patlal. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace