Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rebecca Ferguson a Chris Pratt si zahrají ve sci-fi od režiséra Wanted


ikona
Jokolo
chris prattdunarebecca fergusontimur bekmambetovwanted
Futuristickou detektivku si vždy necháme líbit 

Druhá Duna momentálně otřásá světovými kiny a dá se čekat, že tu s námi ještě nějaký ten pátek pobude, neboť tomuhle spektáklu velká plátna sluší. Na vlně tohoto úspěchu se pak jistě sveze i švédská herečka Rebecca Ferguson, která si vyhlédla svůj další projekt, v němž se znovu vrátí do vod sci-fi. V něm spojí síly s Chrisem Prattem, jenž si hledá další angažmá po posledním dílu Strážců Galaxie a v budoucnu ho tak zatím oficiálně čekal jen dabing animovaného Garfielda. Bok po boku se tak objeví ve futuristické detektivní kriminálce, kterou si pod režijní křídla vezme ruský režisér Timur Bekmambetov

Ten v posledních letech točil zejména pro ruské publikum. Po invazi na Ukrajinu se ale režisér vymezil vůči Putinovu režimu a opustil Rusko. Naposledy pro anglicky mluvící diváky natočil nízkorozpočtový thriller Profil, to ale bylo už před šesti lety. Teď se režisér Wanted či Noční hlídky vrací na mezinárodní scénu v tomto chystaném filmu s názvem Mercy. Scénáře se chopí neznámý Marco van Belle a natáčet by se mělo začít už letos na jaře pod záštitou Amazonu. Studio pak má od filmu evidentně velká očekávání, snímek totiž nezamíří na stream, ale rovnou na stříbrná plátna.

 

Příběh by se měl odehrávat v blízké budoucnosti, kdy se na Zemi ve velkém rozbujel organizovaný zločin. Chris Pratt si pak má zahrát detektiva, jemuž je na vrub připsán násilný zločin, který nespáchal. V tomto zlotřilém světě pak Pratt musí prokázat svou nevinu. Role Ferguson blíže určená není, tato herečka je ale jako stvořená pro femme fatale. Produkovat bude Charles Roven, který má mimochodem na triku i Oppenheimera. Zní to docela lákavě, Bekmambetov má ale svůj styl, který nesedne každému. A navíc umí natočit i ptákovinu. Tak doufejme, že tady to tak nebude. 

--- 

Vytáhní v hospodě: Ferguson v nedávném rozhovoru promluvila o svých nelehkých začátcích. Při jednom natáčení se údajně nemohla vystát s jedním ze svých  kolegů, který se na place vůči ní choval jako idiot. Šlo ale o hvězdu největší velikosti, kolem níž všichni nakračovali po špičkách, a pro Ferguson tak bylo velmi těžké se vůči němu vymezit. Nakonec museli scény točit odděleně. Internety pak začaly okamžitě spekulovat o tom, o koho se jednalo, včetně Dwayna Johnsona, který Ferguson podpořil.

O Ferguson a druhé Duně jsme mluvili v posledním naduněném Liveku! 

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace