Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #757 o Supermanovi a Rebecce Ferguson


ikona
do_Od
bruce willisrebeca fergussonsupermansydney sweeneyvíkendový výplach
Kdo si zahraje v novém Supermanovi, co jste nevěděli o Sydney Sweeney a komu se zdálo o Batmanovi? 

Prostě výplach.

Příběh týdne

Chtěli jste důkaz, že je Sydney Sweeney víc než jen dobré geny na správném místě ve správný čas? V roce 2014 herečka měla konkurz na roli v hororu Immaculate, projekt ale nikdy nedostal zelenou. O několik let později kontaktovala producenta a napsala scenáristovi, získala na film práva, přepsala scénář, najala režiséra, našla lidi, co to zaplatili a následně hotový film prodala studiu Neon. Snímek bude mít premiéru za pár dní.

 

Odhalení týdne

Kamery na novém Supermanovi se konečně rozjely a James Gunn tenhle týden sdílel důležitý update. Nejen, že se snímek ze Superman: Legacy přejmenoval na čistě Superman, ale navíc jsme dostali i first-look na nový design slavného symbolu, který David Corenswet bude nosit na hrudi. A abyste neměli supermanovských novinek málo, roli Perryho Whitea čerstvě získal Wendell Pierce z The Wire nebo Jacka Ryana.

Monolog týdne

Nebyl by to můj výplach, abych sem nenahodil alespoň jedno video z posledního SNL. A protože Please Don’t Destroy bylo podle mého tentokrát slabší, tak zabiju dvě mouchy jednou ranou a prostě sem pošlu monolog Sydney Sweeney. Až uvidíte, pochopíte.

Umělá inteligence týdne

AI je tady ať už chceme, nebo ne, a tak je třeba si začít zvykat na to, že do budoucna bude třeba mít se ještě více na pozoru předtím, jaký obsah a jaké informace konzumujeme a považujeme za pravdivé. V případě následujícího videa naštěstí všem rychle dojde, že se jedná o tvorbu umělé inteligence, v tomhle případě o to zajímavější, protože kombinuje prvky herního Grand Theft Auto s naší Prahou. Což kupodivu docela hezky funguje. Tak třeba se toho někdo v Rockstaru domákne a studio pro sedmičku zváží zahrnutí i Evropy.

Kariéra týdne

Vanity Fair posedělo s dalším známým hercem, tentokrát charismatickým Stellanem Skarsgårdem, aby společně probrali několik jeho nejlepších rolí. A opět to byla docela výživné povídání. Mimochodem Stellan se nechal slyšet, že Andor jsou Star Wars pro dospělé, to jen kdyby tu náhodou byl stále někdo, kdo třeba Andorovi odolává, a přitom se připravuje o nejlepší hrané Star Wars od…(raději si doplňte sami).

Rozchod týdne

Oscaři se blíží a v rámci kampaně teď proběhl i rozhovor se zpěvačkou Billie Eilish (jednoho plešouna už má, o dalšího letos bojuje), která na sebe práskla docela vtipnou story. Jednou totiž měla sen o Christianu Baleovi, představiteli Batmana, jenž s ní poseděl venku v malé kavárně, kde na ně svítilo Slunce. Nic extra. Každopádně i tak málo stačilo, aby si zpěvačka uvědomila, že ve svém tehdejším vztahu nebyla šťastná, a ukončila ho. Poučení asi zní: nepouštět svým partnerkám trilogii o Temném rytíři.

Rozhovor týdne

Pět minut stačilo chaotické Švédce Rebecce Ferguson k tomu, aby stočila rozhovor o pokračování Duny ke smradlavým rybám, nahotě a chuti dělat Stephenu Colbertovi sidekicka. Člověk se snaží jejímu šarmu odolávat, ale když ono je to tak zatraceně těžké…

Retro týdne

Bruce Willis už si nejspíš v žádném dalším filmu nikdy nezahraje, což je u legendárního 68letého herce zatracená škoda, byť to v posledních letech nebyla kdovíjaká sláva. Před lety jsme se totiž dozvěděli jeho smutnou diagnózu, která ledacos vysvětlila, a zároveň potvrdila, že zbytek života bude mít hvězda nespočtu ikonických rolí nesmírně těžký. O to víc si tak člověk cení, že se na internetu zachovaly videa jako je například tohle, kde herec u Lettermana hovoří nejen o svém tehdejším životě, ale i o svém nadcházejícím filmu Smrtonosné pasti. Jo, to byly časy.

Reklama týdne

Přiznám se na rovinu, absolutně netuším, kdo jsou tihle lidé, co konkrétně se chystají dělat, ani proč to nejspíš bude značnou část lidí zajímat, a navíc jsem příliš nemocný na to, abych se namáhal to všechno zjišťovat, nicméně to video samo o sobě je docela povedené, takže ho sem dám, kdyby to třeba někomu udělalo radost. Neděkujte.

Duel týdne

Mr. Hlad se vás minule ptal, koho byste obsadili do role Johna Lennona. Tipy na herce najdete tady.

Dneska to bude naprosto jednoduchý. Villeneuve, nebo Nolan? Jméno svého preferovaného režiséra napište do předmětu a v textu můžete zmínit důvody.

Za týden zdar.


© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace