Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

To nejlepší a nejhorší z MovieZone Live


ikona
Mr. Hlad
eafencyklopedie akčního filmufilmy v sítimoviezone livemz livena pivu s civalem
Sestřihy toho nejdivočejšího, co se kdy před kamerou stalo 

Pokud nám CSFD nelže, vysíláme MovieZone Live! už od roku 2010. Postupně jsme k tomu přidali MovieZone Live Speciál, Filmy v síti, Encyklopedii akčního filmu nebo Na pivu s Civalem. Občas se to celé proloží Prvními dojmy a nově MZ Mini Live. Je toho hodně. A stále nás to baví. Nejenom kvůli tomu, že si rádi povídáme o filmech a snažíme se objektivně zjistit, které filmy jsou lepší než Logan nebo jaká je procentuální šance, že se na plátně objeví tanker. No a občas se nám to trochu zvrhne, proč si to nepřiznat. 

Jenže vidět tyhle zvrhlosti pohromadě, to je někdy i pro nás trochu silná káva. Jenže Ondra Ondřej, který se rozhodl dělat krátká videa s tím nejlepším/nejhorším/nejvulgárnějším/nejbizarnějším z pořadů MovieZone Live nám to zrcadlo nastavuje vcelku nekompromisně a ještě k tomu nám začal dělat TikTok. A byla by škoda se o to nepodělit.

Na jeho Youtube kanálu najdete už deset videí a pokud tedy chcete slyšet Civalovu slovenštinu, vidět příchod Rimsyho do redakce nebo vyhazování kolegů ze studia, klikněte si.

A pokud máte vážně hodně volného času, nebo chcete jen a pouze prokrastinovat, můžete zjistit, proč nepřišel KarelR, za tenhle web, u něhož se krásně zabíjí čas, zase děkujeme Pavlu Přibylovi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace