Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Shang-Chiho natočí filmovou verzi slavné mangy


ikona
Mr. Hlad
avengersdestin daniel crettonmanganarutoshang-chi
Manga místo komiksů 

Hollywood se učí jen velmi pomalu. Dnes sice dojíždí komiksová horečka a pár let zpátky byli superhrdinové všude (a možná časem zase budou), ale muselo se to vykoupit hromadou opravdu špatných filmů podle komiksů, na nichž se filmaři učili, jak tyhle příběhy vyprávět. Podobně to je i u počítačových her, úspěchy Sonica a Maria jsou vykoupené Street Fighterem nebo hraným Mariem. Historie ale ukázala, že Hollywood se nebojí z chyb poučit a po pár letech to vždy po průšvihu zkoušet znovu. Prachy zkrátka nesmrdí. A v manze a anime je těch peněz dost. 

Fandové japonských animovaných seriálů a komiksů byli po hrané adaptaci Dragonball: Evoluce připravení vyrazit do ulic, takže Hollywood se od těhle věcí držel dál. Jenže Netflix nedávno ukázal, že s tím správným přístupem lze mangu a anime adaptovat do hrané podoby a seriál One Piece byl megahit. Tudíž následovalo nevyhnutelné. Lionsgate se pokusí po osmi letech příprav natočit hraného Naruta

Filmová verze mangy a anime plného ninjů se chystá od roku 2015 a teď se ji pokusí natočit Destin Daniel Cretton. Ten má volný diář, protože Marvel očividně s pokračováním jeho Shang-Chiho nespěchá a už nějakou dobu se s ním nepočítá ani jako s režisérem pátých Avengers. Zpětně ale musíme uznat, že jeho Shang-Chi byl fajn, slušně vypadala měl víc než solidní bitky, takže pro Naruta se Cretton vlastně dost hodí. Produkovat budou Avi a Ari Aradovi, kteří nás vloni příjemně překvapili s Dungeons & Dragons, tak budeme doufat, že se jim to povede i s japonskými ninji. 

---

Vytáhni v hospodě: Naruto je třetí nejprodávanější manga všech dob. Před ní jsou jen zmínění One Piece a DragonBall Z. 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (11)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace