Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Cruise spojí síly s oscarovým režisérem


ikona
krauset
alejandro González Iñárritubirdmanmission impossiblerevenanttom cruisewarner bros.
Dovede Iñárritu k Oscaru po DiCapriovi i další hollywoodskou hvězdu? 

Kolem Toma Cruise se to poslední týdny hollywoodskými zvěstmi hemží více než obvykle. Nedávno se totiž rozhodl podepsat spolupráci se studiem Warner Bros., jelikož ho namíchlo, jakým způsobem uvedl Paramount poslední Mission Impossible. Proslýchá se, že by se Cruise měl objevit ve finálním snímku Quentina Tarantina The Movie Critic, nyní pak navázal spolupráci s mexickým režisérem Alejandrem Gonzálezem Iñárrituem, jak o tom informuje server Deadline.

Iñárritu dobyl Ceny Akademie dva roky po sobě, když nejprve v roce 2015 získal Oscara za režii filmu Birdman, aby si to o rok později zopakoval s filmem REVENANT Zmrtvýchvstání, v němž s vydatnou pomocí jedné rozčilené medvědice konečně dotáhl urputného Leonarda DiCapria k sošce za nejlepšího herce. Podobný osud možná vyhlíží po spolupráci s mexickým tvůrcem i Cruise, který byl na Oscara za herecký výkon nominován sice třikrát, ale vždy z prestižní ceremonie odcházel s prázdnou. 

Iñárritu se od svého obrovského, dvojitého úspěchu velkým projektům vyhýbá, v posledních letech režíroval jen osobní drama pro Netflix Bardo, falešná kronika několika pravd, které se setkalo s nepřízní kritiky i malým diváckým zájmem. V nultých letech však natočil jiné slavné filmy jako 21 gramů či Babel s Bradem Pittem a Cate Blanchett. Iñárritu momentálně s několika spolupracovníky piluje scénář své novinky, zatímco Cruise má plné ruce práce s přípravou osmého Mission Impossible, kterého bychom se měli dočkat na jaře příštího roku. 

Jaký projekt byste ve spojení Cruise-Iñárritu rádi viděli vy? Podělte se o nápady v komentářích.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace