Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #756 o Sydney Sweeney a Mortal Kombat


ikona
Mr. Hlad
daniel pembertonhelldiversjohn cenamarvelmortal kombatpaul giamattipeacemakersydney sweeneyvíkendový výplach
Co má John Cena společného s Mortal Kombat? Má Sydney Sweeney ráda štěňátka? A přežije Marvel invazi upírů?  

Poslední únorový výplach

Desky týdne
Hudební skladatel Daniel Pemberton ještě možná není hvězda mezi filmovými skladateli, ale brzy už asi bude. Má za sebou spolupráce s Guyem Ritchiem, animované Spider-Many a oscarovou nominaci za Chicagský tribunál. A teď vyrazil nakupovat desky

Pejsci týdne
Sydney Sweeney je teď všude. Romance S tebou nikdy slaví úspěchy, Madam Web ne, ale svět na ni stejně do konce jara zapomene, takže nastupující hvězda může pokračovat v dobře rozjeté kariéře. A dělat roztomilé rozhovory s hromadou šťěňátek. 

Vkus týdne
Paul Giamatti má teď v kinech skvělé Zimní prázdniny, ve kterých ukazuje, jak široký je jeho herecký rejstřík. Oscarová nominace je bez debat zasloužená. Giamatti teď dostal možnost vybrat si pár bluček z kolekce Criterion, takže pokud vás zajímá, co má rád a co ho jako umělce inspiruje, pusťte si to. 

Kino týdne
Provozovat v roce 2024 kino je dost o hubu. Lidi čumí doma na streamy a vyrazit za filmem ven je zábava, které po COVIDu holduje výrazně méně lidí. Pocítili to i provozovatelé Village Theater ve Westwood Village. Tomu hrozil krach, ale naštěstí se dalo dohromady pětatřicet fandů, kteří tu rádi trávili večery, a ti si ho společně koupili. A kdo to byl? Bradley Cooper, J.J. Abrams, Christopher McQuarrie, James Gunn, Christopher Nolan, Alexander Payne, Guillermo del Toro… prostě asi  každý, na koho měl telefon Jason Reitman, který to celé zorganizoval

Drsňák týdne
Peacemaker Johna Ceny je sympatický magor, který zaujal jak ve filmovém Sebevražedném oddílu, tak ve vlastním seriálu. A teď se přidává mezi drsňáky z herního Mortal Kombat a jak napovídá první herní trailer, rozhodně se mezi nimi neztratí. 

Hra týdne
O akční střílečce Helldivers II se v posledních dnech mluví docela hodně. A nevypadá špatně. Pokud vám chybí filmy jako Vetřelci nebo Hvězdná pěchota, možná by nebylo od věci zkusit usednout ke klávesnici nebo joysticku a zkusit právě tohle. 

Sequel týdne
Horor Vadí nevadí za moc nestál. Respektive já osobně jsem ho protrpěl, ale to se mi u hororů Jeffa Wadlowa stává pravidelně. Příběh se točí okolo party mladých hrdinů, kteří hrají Vadí nevadí a když se jim nechce, tak ošklivě umřou, protože kletba nebo tak něco… já už si to moc nepamatuju. V každém případě Wadlow teď prozradil, že si hráli se zajímavou myšlenkou na sequel. Herci si totiž prý na place sedli a trávili spolu čas i mimo práci. Hodně chodili na výlety a tam vymysleli, že sequel by mohl být o nich jako o hercích, kteří točí film Vadí nevadí, vyrazí na dovolenou a kletba přeskočí přímo na ně. No asi to nikdy neuvidíme. 

Komiks týdne
Velké komiksové události dostávají vlastní trailery, pár už jste jich ve Výplachu vidět mohli. Teď u Marvelu rozjíždí ságu nazvanou Blood Hunt, ve které dojde na upírskou apokalypsu. 

Motorovka týdne
Tohle není moc filmové, to uznáváme i přes fakt, že Doom už se do Hollywoodu dvakrát podíval. Tahle herní klasika ale ještě neřekla zdaleka poslední slovo a upřímně, kolik znáte her, které si můžete zahrát na sekačce? 

Duel týdne
Minule jsme se ptali na to, který filmový drak je podle vás nejlepší. S přehledem to vyhrál Draco z Dračího srdce, za ním skončili Draco z Nekonečného příběhu nebo Bezzubka z Jak vycvičit draka.  

Tentokrát se podíváme na filmové Beatles a zajímalo by nás, koho byste obsadili jako Johna Lennona. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace