Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Speciál o akčním Road House, Mini o filmových vesmírech, Shawshank i ex-šéf ČT Petr Dvořák


ikona
Mr. Hlad
heroheromadam webmarvelmoviezone livemz livemz mini livena pivu s civalempetr dvořákpivoroad houseshawshank
Akční béčko, debata o filmových multiverzech a bývalý šéf ČT a speciál o Vykoupení z věznice Shawshank na Herohero 

Je pátek, což znamená, že pro vás máme novou dávku podcastů a tentokrát bude dost našlapaná, pokud nás podporujete na Herohero, můžete se těšit na hned čtyři věci. Pokud ne, je toho trochu míň a na nášup si musíte počkat. A nebo nás podpořit. Tentokrát to stojí skutečně za to, protože servírujeme kultovní akční béčko, debatu o filmových vesmírech, jeden speciál s legendární klasikou a pivo s člověkem, který má rozhodně co říct o českém filmu. A do velké míry ho dlouhá léta pomáhal tvořit. 

Venku je v každém případě MovieZone Live Speciál o Road House, akčním béčku, jehož remake dorazí už za pár týdnů. V originálu si Patrick Swayze zahrál vyhazovače, který musí udělat pořádek v jednom malém městečku a seřezat spoustu lidí. A má to styl a v Americe jde o žánrovou klasiku. MZ Live Speciál o Road House si můžete pustit na Youtube a audio najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Ohodnotit nás můžete na CSFD

Venku je i nové MZ Mini Live, ve kterém Cival, Hlad a imf řešili filmové vesmíry. Madam Web aktuálně v kinech bolestivě ukazuje, kam až to může dojít, ale podíváme se i do minulosti, připomeneme ty povedené, nepovedené a vyloženě zprasené. A zapřemýšlíme nad tím, jestli má vůbec smysl něco takového tvořit a proč to vlastně Hollywood pořád zkouší, i když to jen výjimečně dopadne dobře. Pustit si nás můžete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast

Podpořit nás můžete i na Herohero, kde toho na vás čeká mnohem víc. Nejen že se k našim podcastům dostanete dřív než ostatní a můžete nám jako přispěvatelé pokládat otázky do MovieZone Live, ale už teď tam najdete dvě hodně zajímavé věci, na které si ostatní budou muset počkat:

Tím prvním je Na pivu s Civalem, kam jako host dorazil dlouholetý ředitel Novy a České televize Petr Dvořák, jenž se rozpovídá o tom, jaké to je řídit takové molochy, jak se u nás točí a financují filmy a proč tak rád jezdí na festival Sundance.

Dál tu pak najdete i nový díl MovieZone Live Speciál, v němž řešíme klasiku Vykoupení z věznice Shawshank. Tak nás podpořte, ať nemusíte čekat. 

 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live #216: Madam Web, akční The Beekeeper a oscarovky Zimní prázdniny a Zóna zájmu

MovieZone Live Speciál: Drsný Harry

Na pivu s Civalem #1: KarelR

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace