Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Beatles míří na stříbrné plátno. Ve čtyřech filmech


ikona
Mr. Hlad
beatlesbroucisam mendes
John, Paul, George a Ringo se chystají do kina 

Biografie velkých hudebníků táhly vždycky a táhnou i dnes. Dává to smysl, do kina totiž vyrážejí nejen fandové kvalitní kinematografie, ale i milovníci toho či onoho umělce, kteří jsou často ochotni přehlédnout, že filmový pomník pro jejich miláčky za moc nestojí. Aktuální tržby Boba Marleyho naznačují, že tyhle filmy pořád můžou slavit velký úspěch, brzy nás čeká Michael Jackson a Ridley Scott se začíná ochomýtat okolo biografie Bee Gees. A teď došlo konečně i na Brouky. 

Beatles je kapela, kterou zná každý. Kdo ne, ten kecá. Snad žádná jiná skupina neovlivnila hudební svět tak jako oni a žádný jiný umělec snad krom Elvise nebyl takovým fenoménem. Film si John Lennon, Paul McCartney, George Harrison a Ringo Starr zaslouží. A nebude jen jeden. Příběh Beatles totiž natočí režisér posledních bondovek a Americké krásy Sam Mendes a hodlá to udělat dost nečekaným způsobem. 

V roce 2027 totiž do kin zamíří hned čtyři filmy, přičemž každý bude vyprávěný z pohledu jiného člena kapely. Zní to ambiciózně, ale může to být zajímavé. Střety Lennona a McCartneyho, Harrisonovo koketování s východní filozofií… těch atraktivních témat je tam dost. V každém případě filmy dostaly požehnání McCartneyho i Starra, tedy posledních žijících Brouků, i rodin Harrisona a Lennona. Apple Corps Ltd. poskytne práva na songy, tak snad to dopadne dobře. A když ne, alespoň to bude mít dobrý soundtrack. 

---

Vytáhni v hospodě: Pokud chcete Beatles zkusit i ve filmové podobě, rozhodně zkuste mockumentary Perný den a čistě komediální Pomoc!, ve které Ringo Starr ukazuje, že by se bez problémů uživil i jako komik. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace