Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bude Blade znovu odložen?


ikona
do_Od
BladeMahershala AliMarvelMidnight SonsMoon KnightodkladSpider-Man
Co se děje s Bladem a jaká další týmovka se rýsuje na obzoru? 

Doslova pár dní poté, co Disney odhalilo svůj aktualizovaný plán premiér, objevily se na sociálních sítích a blozích typu Word of Reel spekulace, že by jednu z těch očekávanějších marvelovek mohl potkat další odklad. Řeč je o Bladeovi s Mahershalou Alim, který se už v minulosti jednoho odkladu spojeného s výměnou režiséra a následnými stávkami dočkal. Nyní byl projekt stanoven na podzim 2025, insider Jeff Sneider teď ovšem tvrdí, že by snímek měl ve skutečnosti dorazit nejdříve v roce 2026.

Sneider zároveň uvádí, že Ali je se současnou verzí scénáře daleko spokojenější než s tou předchozí (kde měl hrát snad až čtvrtou hlavní postavu...), točit se ale stále nezačalo a studio momentálně po sérii nafouklých rozpočtů u řady propadáků hodlá budoucí projekty překonfigurovat, aby stály výrazně menší peníze. Blade by tak měl údajně mít rozpočet do 100 milionů dolarů, na oplátku ale bude v ratingu R.

Každopádně když už je řeč o Bladeovi, rovnou přihodím jednu čerstvou spekulaci, a to že krátce po něm by mohla dorazit týmovka Midnight Sons, o níž se taky už hovoří pěkně dlouho. Tu navíc netlačí jen fanoušci, ale i představitel Moon Knighta Oscar Isaac. Co víc, nyní se na Twitteru objevila informace, že by režii snímku mohl dostat na starosti skladatel a režisér Michael Giacchino, který takhle před pár lety natočil pro Marvel svůj filmový debut Vlkodlak: Noční lovec. Tuhle zprávu zatím každopádně třeba brát s rezervou.

- - -

Vytáhni v hospodě: No a aby toho nebylo málo, ještě tu je poslední střípek z tábora Sony. Studio totiž touží po tom mít čtvrtého Spider-Mana s Hollandem v kinech už příští rok, projekt ale aktuálně není vůbec rozjetý a Kevin Feige má dle všeho tak málo času, že se požadavkům Sony prostě nedokáže v současnosti přizpůsobit. Nikdo tedy momentálně neví, jak tohle dohadování dopadne, představa, že jej však studio bude točit bez zapojení Marvelu zní zvlášť po Madam Web dost děsivě.

PUSŤTE SI TAKY SPECIÁLY K BLADEOVI I A II:

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace