Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #755 o Johnu Wickovi a Duně


ikona
Mr. Hlad
aubrey plazadolph lundgendunejeremy rennerjohn wickmichelle rodriguezvíkendový výplach
Kde se můžete proletět ornitoptérou z Duny? Co postavilo na nohy Jeremyho Rennera? A kde si můžete zahrát na Johna Wicka?  

Další velký výplach

AI týdne
A filmaři nebudou mít co žrát. Nejspíš jste zaznamenali, že s umělou inteligencí jde dělat zatím krátká a ne úplně dokonalá, ale dostatečně působivá a filmová videa. A pokud ne, tak si klikněte sem. A kochejte se a možná i trochu bojte, co přijde dál

Propagace týdne
Pirátská hra Skulls and Bones nevypadá bůhvíjak zajímavě (a podle všeho se ani bůhvíjak dobře nehraje), ale propaguje ji Michelle Rodriguez a ta se minimálně tváří, že ji to baví. Takže do výplachu dobrý. 

Reklama týdne
Jeremy Renner před pár měsíci bojoval o život, ale vypadá to, že se z toho pomalu dostává, zvládá se hýbat a točit reklamy. K tomu, aby byl víceméně v pohodě, mu asi tohle mandlové mléko nepomohlo, ale před kamerou byl evidentně ve formě. A to je dobře. 

Občan týdne
Že je Dolph Lundgren Švéd, to lze poznat na první pohled. Většinu života ale tráví kvůli práci v Americe a teď si konečně bude moci i říct, že Američanem je. Stal se totiž americkým občanem

Limča týdne
Aubrey Plaza propaguje se svým typickým šarmem a optimistickým přístupem limču Mountain Dew a dost si to užívá. To je samozřejmě fajn. Ale fakt, že se k ní přidal i Nick Offerman a dvojka  Parks and Recreation se tak mohla po letech sejít před kamerou, je fajn ještě víc. 

Simulátor týdne
Microstoft Flight Simulator vás usadí za knipl letadel a díky jeho realističnosti si to užijete, jen pokud jste opravdoví fandové. Jenže teď je možná šance dát téhle hardcore hře další šanci. Nikde jinde se totiž z ornitoptérou z Duny asi neproletíte. 

Dotaz týdne
James Gunn se definitivně přestěhoval od Marvelu k DC, kde momentálně kutí nového Supermana. Už dlouho víme, že Gunn rád spolupracuje s lidmi, které zná a teď naznačil, že by se rád znovu sešel s Davem Bautistou. A zeptal se fandů, v jaké roli by ho chtěli vidět

Atrakce týdne
Kdybyste někdy brzy měli cestu do Vegas, konkrétně do AREA15 Campus, můžete si tam zahrát na Johna Wicka. Lionsgate tu totiž chystá další svou filmovou atrakci a po Záhadě Blair Witch nebo Hunger Games dojde na svět zabijáků. Skupiny zájemců navštíví hotel Continental, čeká je stylový bar, ale taky místní zabijáci a králové podsvětí. 

Malování týdne
Beetlejuice klasika, které jsem já osobně úplně nepřišel na chuť, ale fandové volali po pokračování tak dlouho, až se ho letos dočkají. A krom kina si budou moci zajít i do papírnictví pro pastelky, protože v září vyjde oficiální kniha plná obrázků na vybarvování Beetlejuice: The Official Coloring Book

Duel týdne
Minule jsme se ptali, v jakém filmu se vám nejvíc líbila Dakota Johnson. Nejvíc hlasů dostala remake hororové klasiky Suspiria. 

Dnes se odpíchneme od traileru na fantasy Mladá dáma, ve které se Millie Bobby Brown utká s drakem. A nás by zajímalo, jaký filmový drak je podle vás nejlepší. Názvy filmů pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace