Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Will Smith loví obchodníky s drogami


ikona
Mr. Hlad
bad boysi am legendsugar banditswill smith
Smith chce být opět za drsňáka 

Stačí jedna facka a je konec kariéry. Tedy alespoň pro většinu lidí. Willu Smithovi ujely nervy na Oscarech, Chris Rock musel ledovat tvář a nikoho už moc nezajímalo, že ten samý večer si Smith došel pro Oscara. Čas ukázal, že jde o dost velkou hvězda na to, aby tohle ustál, ale na druhou stranu žít s tím, že z něj má celý internet srandu, jaký je podpantoflák a že jeho manželka Jada Pinket-Smith se stala celebritou, které se zbytek světa vysmívá, nebo jí pohrdá, taky asi není úplně příjemné. Nás ovšem zajímá Will. 

Ten se na chvíli stáhnul, ale letos ho uvidíme ve čtyřce Mizerů, od které čekáme minimálně stejnou zábavu jako od trojky, když za ní stojí stejný tvůrčí tým. Dál má v plánu vrátit se v pokračování Já, legenda, kde k němu přibude Michael B. Jordan, a teď kývl na akční thriller Sugar Bandits. Jakoby si pokoušel napravit pověst a snažil se v očích fanoušků nebýt za někoho, kdo chotí na pokyn manželky mlátit stand-up komiky… no budiž. 

V Sugar Bandits si zahraje člena elitní jednotky, jenž skončil v armádě a vrací se do civilu a zjistí, že to nebude mít snadné, protože krom střílení vlastně nic neumí. Jenže v Bostonu funguje tajná skupina lidí, kteří se rozhodli na vlastní pěst čistit ulice od drogových dealerů a někdo jako bývalý elitní voják by se jim hodil. Brzy se však ukáže, že s tím bojem za ulice bez drog je to trochu složitější. Scénář píše Chuck Hogan, autor filmů jako 13 hodin a Město, režisér se momentálně hledá. 

---

Vytáhni v hospodě: Sugar Bandits vzniká v nezávislém studiu EFM, ale v Hollywoodu to s tímhle projektem zkoušel už Universal a točit měl tehdy Joe Carnahan. Nevyšlo to. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace