Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Záznam MZ Live #216 o Madam Web, Beekeeper a Holdovers a nová Encyklopedie akčního filmu


ikona
Mr. Hlad
beekeepereafencyklopedie akčního filmuholdoversmad maxmadam webmoviezone livemz liveroadhousethe fall guyzóna zájmu
Komiksy, béčka, oscarovky a budoucnost plná akce 

Pokud jste naše poslední MovieZone Live s pořadovým číslem 216 nestihli v pátek živě, máte co dohánět. Řešíme v něm nejen filmy, ale i lego, fakt hodně vašich dotazů, oscarová dramata, neambiciózní béčka a jako bonus zjistíte, jestli Rimsy umí pít pivo jako člověk, nebo jako dobytek, respektive jezevec. 

V nejnovějším MovieZone Live jsme probírali komiksový odpad Madam Web, akční béčko s Jasonem Stathamem The Beekeeper, temnou a drsnou Zónu zájmu nebo novinku Alexandera Paynea Zimní prázdniny, tedy filmy, které se poperou o Oscary. Došlo ale třeba i na animák Charlieho Kauffmana Orion a tma nebo Sucho Bohdana Slámy a biografii Bob Marley: One Love. A k tomu jsme zodpověděli třicítku vašich dotazů. 

Jako vždycky si MovieZone Live můžete pustit na Youtube a audio najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast. Ohodnotit nás pak můžete na CSFD

Dál tu pak máme novou Encyklopedii akčního filmu, ve které vás zkusíme nalákat na akční filmy, které letos uvidíme v kinech a na streamech. A bude toho hodně. Ryan Gosling, Jake Gyllenhaal, Furiosa a  snad po letech čekání i Tom Hardy a jeho Havoc… no podívejte se sami. Tradičně na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast.

I Encyklopedii akčního filmu můžete ohodnotit na CSFD a pokud byste nás chtěli podpořit, budeme rádi, když to uděláte na Herohero, podporovatelé nám mohou pokládat dotazy do MZ Live a také tam najdete naše videa s předstihem. Už teď si tam můžete pustit MovieZone Live Speciál o kultovní akční podívané Road House s Patrickem Swayzem, jejíž remake dorazí už za pár týdnů. Tak si nastudujte originál. 

Pusťte si i naše další videa: 

MovieZone Live Speciál: Hon na ponorku

 

Na pivu s Civalem: Marty "Řezník" Pohl

 

MovieZone Live Speciál: Barry Lyndon

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace