Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

První reakce: Horší než Morbius. Madam Web je jeden z nejhorších filmů roku


ikona
do_Od
komiksyMadame WebMarvelMorbiusprvní reakceSonySpider-Man
Ani sexy obsazení nezachránilo tenhle komiksový brak od totálního průšvihu. 

Když se člověk dívá na tu prázdnotu v očích Dakoty Johnson během veškerých promo rozhovorů k Madam Web, je mu jasné, že se herečka nemůže dočkat, až bude mít tuhle práci a celou otravnou fanbase za zády. A zbytek obsazení v čele se Sydney Sweeney a jejím přiznáním, že na valentýnskou premiéru radši bude doma spát, taky film v médiích zrovna nepodpořil. Přidejte nevábné upoutávky, bizarní historky o přepisování scénáře a fakt, že to je prostě komiks od Sony – studia, které poslalo do kin Morbia ne jednou, ale rovnou dvakrát – a máte holt na průšvih zaděláno. A ten taky naprosto očekávaně přišel.

Madam Web aktuálně na Rottenech svítí 18 % pozitivních recenzí s průměrným skóre 3,8/10, což je naprosto tragické hodnocení. Film je údajně naprosto blbý, ale jakože do takové míry, že to nikdo soudný nemohl vidět a říct si, že posílá do kin dobrý film. Snímek je zaplavený směšným product placementem, herecké výkony jsou totálně mimo, akce nudná, zápletka nedává smysl a celé to vypadá ještě levněji, než byste po ukázkách čekali. Jeden člověk to shrnul tak, že i Morbius byl lepší. Au.

Ano, občas se najde pár kritiků nebo influencerů, co se k tomu vyjádřili stylem, že to je tak debilní, až jim to přišlo místy vtipné. Vypadá to, že se na nás tak řítí film, který v partě a se solidní zásobou alkoholu může vést k docela památným momentům, jinak je to ale naprostá ztráta času, která v kinech nejspíš prodělá majlant (i když snímek moc nestál) a pověst soňáckých komiksů rozhodně nevylepší. Jinými slovy už se moc těším na dnešní solo valentýnské randíčko v IMAXU s Dakotou a Sydney, zjevně to bude...zážitek.

Recenzi čekejte velmi brzy. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace