Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Hříšný tanec a Když Harry potkal Sally


ikona
Mr. Hlad
billy crystaldirty dancingkino aeromeg ryanpatrick swayzepopkulturní milníkywhen harry met sally
Dvě legendy romantického žánru 

Spolu s kinem Aero organizujeme promítání filmových klasik v rámci Popkulturních milníků podle MovieZone už několik let a za tu dobu jsme se možná párkrát spálili, ale taky našli filmy, u kterých víme, že se při nich sál skoro jistě zaplní. A že projekce bude skutečný zážitek. Jedním z nich je Hříšný tanec, který si v Aeru dáváme pravidelně každý rok na svátek zamilovaných a letos to nebude výjimka. A ani tento rok v tom nebudou Baby a Johnny sami. 

V Aeru si Hříšný tanec můžete užít ve středu hned dvakrát. Na první projekci v 16:40 můžete koupit lístky tady, na tu druhou, která začíná ve 21:00, zase tady. Váhat byste ale neměli, protože vstupenky mizí rychle. Jako každý rok. 

Mezi Hříšňáky si pak dáme ještě jednu romantickou klasiku. Takovou, u které se trošku méně zpívá a tančí, ale co se romantiky, humoru, skvělých herců a ještě lepšího scénáře týče, bude na co koukat. Dalším letošním valentýnským filmem je totiž Když Harry potkal Sally. Za kamerou stál Rob Reiner, scénář napsala královna romantických komedií Nora Ephron a lásku tu hledají Meg Ryan a Billy Crystal. A je to boží, takže si to ve středu v 18:00 v Aeru dejte. Lístky můžete koupit tady.  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace