Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdné spoty ze Super Bowlu 2024


ikona
Jokolo
anthony hopkinsben affleckjenna ortegalionel messisuper bowl
Co všechno si musíme koupit, abychom byli šťastní a spokojení? 

Když více než sto milionů lidí sedí v jednu chvíli u obrazovek, je potřeba jim toho podsunout co nejvíc, ideálně v co nejlákavějším a nejkomičtějším hávu. Propagace všelijakých produktů skrze humorné skeče s tvářemi známých celebrit tak k Super Bowlu patří stejně neodmyslitelně, jako filmové trailery nebo hudební vystoupení. Povedených reklamních spotů jsme se i letos dočkali požehnaně, a my vám tady proto přinášíme ty nejpovedenější či nejzajímavější, v nichž nás těší známé tváře.

Arnold a Danny DeVito

Musel jsem si dohledat, jestli stoprocentně nejde o trailer na existující film (ne, je to pojišťovna), protože bych si to z fleku pustil. Aneb jak pointu jednoho džouku natáhnout na minutu a půl tak, aby to pořád bylo poměrně vtipné.

 

Ben Affleck, JLo a Matt Damon na Dunkin Donuts

Matt Damon a Ben Affleck jsou BFF, jenže tentokrát se Damon musí trošku přemáhat, aby kamarádovi splnil hudební sen. A jejich chemie je to tak stonásobně silnější oproti chemii mezi Affleckem a JLo. Ten Tom Brady tu je pak taky maličko navíc.

 

Edie Falco pro PETA

Carmela se vrací do kuchyně a brání svůj sýr. To, co zpočátku vypadá jako náběh na vtipný skeč, se během půl minuty změní v poměrně funkční emoční ždímačku. 

 

Anthony Hopkins ve Wrexhamu

Tomuhle matadorovi stačí pár vteřin a slov, aby diváka absolutně přišpendlil k sedačce. To, že rád dělá humory, je poměrně jasné z jecho sociálních sítí. Tady se toho rozhodl využít pro ledovou kávičku a Reynoldsův Wrexham.

 

Kate McKinnon má ráda Hellman's

Já teda tuhle komičku příliš nemusím. Ale kočky jo. A to mi stačí k drobnému úsměvu na tváři. Ten se navíc ještě rozšíří po Petu Davidsonovi.

 

Chris Pratt pro Pringles

Jedna z největších hollywoodských hvězd si nandá knír. A stačí to. 

 

Scorsese točí kraťas

Martin Scorsese by byl skvělý jako herec a komik a nikdo mi to nevymluví. V tomto spotu, kde chce točit krátkometrážní film, to během chvíle znovu dokazuje.  

 

Jason Momoa a Zach Braff na Flashdance

Vidět znovu Zacha Braffa a Donalda Faisona ze Scrubs dohromady je vždycky pěkné. I přesto, že se mi u tohoto spotu trapností trošku kroutily prsty u nohou. 

 

Jenna Ortega kupuje Doritos

Tady je Ortega vyloženě do počtu, ale ono to až tolik nevadí. Víc prostoru pak pro sebe mají abuelas Dina a Mita, které si tu hrají na Johna Wicka.  

 

Vince Vaughn sází, Tom Brady ne

Vtipné to je, Tom Brady by si měl nicméně vzít nějaké lekce herectví, protože hlášky z rukávu mu fakt sypat nejde. 

 

Christopher Walken pro BMW

A uzavřeme si to ztělesněním charismatu Christopherem Walkenem. Ten se promenuje po světě a čelí tomu, jak fandové imitují Christophera Walkena. A je to přesně ta směs důstojného bizárku a nonšalance, kterou v sobě Walken jedinečně uchovává. 

 

A jaký spot nejvíc polechtal vaše bránice?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace