Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #754 o Arnoldovi a reklamách


ikona
Mr. Hlad
Koupili byste si pojištění od Terminátora? Umí Martin Scorse sci-fi? A jak moc cool je Christopher Walken? 

Pořádný výplach

Dobrý skutek týdne
Christian Bale je herec, který si soukromí hodně chrání a nerad na sebe upozorňuje, pokud kvůli práci nemusí. Ale teď udělal výjimku a dost pěknou. Spojil síly s projektem Together California, který pomohl dotáhnout svými penězi do konce a jde o hodně ambiciózní záležitost. Staví se totiž celá vesnička, ve které by měly být šestnáct domovů pro sourozence, kteří přišli o rodiče a hrozilo jim, že je systém rozdělí. Bale a jeho kolegové se pokoušejí zařídit jim, aby mohli zůstat spolu. Celá tahle akce stála dvaadvacet milionů dolarů a vesnice by měla být hotová příští rok. A snad prý nebude poslední. 

Pojištění týdne
Arnold už ve filmech moc nehraje, vloni si sice zkusil seriál, ale většinu času spíš zevlí a užívá si statusu legendy. A když má pocit, že by potřeboval nějaké luxusní krmivo pro svoje oslíky, ta kývne třeba na reklamu na pojišťovnu a dělá si u toho legraci ze svého přízvuku. No, důchod se trávit i hůř. 

Spolupráce týdne
Disney teď sice hasí filmové průšvihy, ale peněz má pořád dost na to, aby vymýšlel koniny, do kterých by je mohl investovat. Teď došlo na spolupráci s Epic Games a výsledkem by mělo být to, že ve Fortnite a nejspíš i dalších hrách se budou exkluzivně objevovat hrdinové ze Star Wars, disneyovských pohádek, Avatara a spousty dalších věcí. No budiž. 

Účetnictví týdne
Vesnice M. Night Shyamalana byl film, u kterého si spousta diváků možná poprvé řekla, že po Šestém smyslu a Vyvoleném šel tenhle režisér směrem, který nemusí být úplně správný. A že jako filmař moooooooožná nebude tak zajímavý, jak jsme doufali. V každém případě tenhle horor s Bryce Dallas Howard v hlavní roli stál docela dost peněz a když si kliknete sem, zjistíte, za co se utrácely. Jen bacha, je to celkem dlouhé čtení

Film týdne
Režisér a střihač Peter Pavlík alias Pepo, kterého můžete vídat i v diskusích na MovieZone, se rád vyjadřuje k aktuálním politickým tématům, která hýbají společností u našich východní sousedů. A spoustě lidí to občas pije krev. A s jeho novinkou Odkazy starého světa to asi nebude jiné. A to je sakra dobře. 

Hra týdne
Herní série Uncharted si dává pauzu a podle mého skromného názoru už teď zbytečně dlouhou, ale fandové na ni nezapomínají. A když si člověk pustí trailer na poslední herní díl sestříhaný podle nejnovější Mission: Impossible, má chuť si to celé zahrát znovu.  

Chipsy týdne
Stephen Tobolowski si v Na Hromnice o den více zahrál malou, ale výraznou a hodně otravnou postavičku pojišťováka, který denně trápí hlavního hrdinu. A teď se ke slavné komedii vrací. Svým způsobem. Je v ní méně Billa Murrayho, ale zato více chipsů. 

Auto týdne
Christopher Walken je nenapodobitelný herec. A je úplně jedno, jestli zrovna hraje v Bondovce, bojuje o Oscara, nebo se chystá na druhou Dunu. A nebo řídí BMW a bojuje s faktem, že lidi okolo něj by chtěli být tak cool jako on. 

Scorsese týdne
Měli jsme tu dvě herecké legendy, teď si dáme jednu režisérskou. Svou reklamu si totiž natočil i Martin Scorsese, který se sci-fi žánrem a mimozemšťany vlastně jako filmař moc zkušeností nemá. Ale o to víc si asi užil, že se s nimi může vyblbnout teď. Jinak by se asi nehnal i před kameru. 

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, u jakého žánru byste chtěli vidět Matthew Vaughna. Nejčastěji padlo sci-fi, fantasy nebo komiks. Tak snad si po špionážních dobrodružstvích na něco takového brzy čas udělá. 

Tentokrát nás čeká Madam Web, respektive její představitelka. Zajímalo by nás, v jakém filmu byla podle vás Dakota Johnson nejlepší. Názvy pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace