Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Predátor je oficiálně na cestě


ikona
do_Od
BadlandsDan TrachtenbergKořistPredátor
Po úspěchu oslavované Kořisti se Dan Trachtenberg vrátí do světa Predátora minimálně ještě jednou.  

Je to jen pár dní, co jsem tady psal zprávu o tom, že David Leitch jedná o režii rebootu Jurského světa. Jednání krachla stejně rychle, jako nejspíš začala, a z tohohle spojení už zase nic není. Snad budu mít v následujícím případě o něco větší štěstí. Deadline totiž čerstvě potvrdil, že režisér Dan Trachtenberg se již upsal (!) k psaní scénáře a pochopitelně taky k natáčení dalšího snímku ze světa Predátora, jenž by měl nést název Badlands.

O návratu Trachtenberga, který má za sebou fantastickou Ulici Cloverfield 10 a pak taky nadmíru povedený spin-off Predátora Kořist z roku 2022 (jenž měl bohužel premiéru pouze na streamu), se spekulovalo prakticky ihned od premiéry posledního snímku, nyní se to ale zdá být konečně potvrzené. Vzhledem k chystaným snímkům studia 20th Century, jako Alien: Romulus, mířícím do kin, pak lze očekávat, že by tenhle predátoří kousek mohl rovněž zamířit na velká plátna. Potvrzené to nicméně není.

O příběhu se zatím nic neví, každopádně tady by se hodilo upřesnění, že zatímco Badlands bude nový samostatný film z téhož univerza, výše zmíněná Kořist by se stále mohla v budoucnu dočkat sequelu s Amber Midtunder. Nutno však připomenout, že ačkoliv se již celá série dočkala sedmi filmů, nikdy se nestalo, aby si hlavní aktéři své role zopakovali. Nicméně všechno je jednou poprvé, že jo.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace