Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mini Live o romantice, spousta akce a Pivo s filmovým znalcem Lukášem Grygarem


ikona
Mr. Hlad
heroherojanchorkdyž hary potkal sallylove actuallymini livena pivu s civalemnotting hillpatrick swayzeroad house
Romance, hobiti a akční Patrick Swayze 

Velké MovieZone Live budeme točit až příští týden a dáme vám včas vědět kdy, ale ani tenhle týden vás nenecháme na suchu. Čekají vás minilive se spoustou tipů nejen na Valentýna, hodinový rozhovor s naším bývalým režisérem a taky akce. A bude jí hodně. V každém případě Valentýn už se blíží, takže začneme MovieZone Mini Live, ve kterém vám dáme tipy na dvacet nejlepších romantických komedií. Drželi jsme se opravdu jen tohohle žánru, takže nic smrtelně vážného tu nenajdete, to zase jindy. 

MZ Mini Live si jako vždycky můžete pustit na Youtube a audioverze najdete na SpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast a pokud byste náš podcast chtěli ohodnotit, můžete to udělat na CSFD

Dál tu máme Na pivu s Civalem, kam jako host dorazil Lukáš Grygar. Muzikant, novinář, odborník na vědu a člověk, který dlouhé roky režíroval naše MovieZone Live a nedávno jste ho mohli vidět spolu s Civalem MZ Live Speciálu o Interstellaru. Probrali všechno od hraní, oblíbených filmů a muziky až po novinařinu. Na pivu s Civalem si můžete pustit na Youtube a audio na SpotifyPodbeaniTunes a Google Podcast a i tenhle pořad můžete ohodnotit na CSFD

A tím zdaleka nekončíme. Na Herohero totiž najdete hned dvě videa a obě nejen pro milovníky akce. V rámci Encyklopedie akčního filmu jsme udělali velkou přehledovku akčních fláků, které se letos objeví v kinech nebo na streamu. Čerstvě tam taky najdete nejnovější MovieZone Live Speciál o béčkové kultovce Road House s Patrickem Swayzem. Už za pár týdnů dorazí remake s Jakem Gyllenhaalem, tam se sezname s originálem, který je v Americe kultovní skoro jako hříšný tanec. Pokud vás baví, co děláme, budeme rádi, když nás na Herohero podpoříte. Dostanete díky tomu možnost pokládat nám dotazy do MovieZone Live a většinu našich videí uvidíte dřív než ostatní. 

Pusťte si i naše další videa

MovieZone Live #215: Nové tváře, nové fíčury

Interstellar: O epické sci-fi Christophera Nolana s Lukášem Grygarem

EAF: CGI v akčních filmech

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace