Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bob Odenkirk znovu jako akční hvězda


ikona
Jokolo
ben wheatleybob odenkirkderek kolstadjohn wicknobody
Akční odysea v podání komika. 

Když se před lety oznámila nepravděpodobná kombinace Boba Odenkirka a Dereka Kolstada, scenáristy Johna Wicka, kdekdo si klepal na čelo. Tehdy už se sice dávno vědělo, že Odenkirk není jen komikem, ale díky Volejte Saulovi i etablovaným hercem. Málokdo si ho ale dovedl představit jako akčního hrdinu, který by dovedl namlátit držku několika chuligánům najednou. Jenže nevšední mix však nakonec přinesl povedenou akční jednohubku Nikdo, která se vyznačovala povedenou akcí a sympatickým hlavním hrdinou, jemuž diváci snadno uvěřili přerod z průměrného cápka na člověka, který holýma rukama vyjebe autobus. 

 

A teď se Bob Odenkirk vrátí k roli akčního geroje. Zahraje si totiž hlavní part v chystaném snímku od Bena Wheatleyho, jenž má na kontě takové bijáky jako Meg 2: Příkop nebo Rebeka. Scénář si opět vezme na starost Derek Kolstad, takže prostá premisa, jež poskytuje mnoho prostoru pro šmelcování ksichtů, je nasnadě. Odenkirk pak scénář přirovnává k bourneovským flákům s tím, že nic podobného v akčních filmech ještě neviděl. Čeká nás totiž doslova odysea.

 

V té se Odenkirk převtělí do role nesmělého dočasného šerifa ospalého městečka Normal (název filmu) poté, co předchozí šerif náhle zesnul. Nevděčnou roli pak musí zastávat ve chvíli, kdy se místní banku rozhodne vykrást zločinecký pár. Během této vloupačky pak Odysseus (fakt se tak bude jmenovat) přijde na to, že městečko, které má nyní v područí, skrývá mnohem více tajemství, než si byl schopen představit. A do toho se samozřejmě musí vyrovnávat s vlastními démony z bujaré minulosti. Bližší informace zatím nejsou známy, film každopádně bude příští týden nabídnut chtivým kupcům, aby se o něj poprali a mohli jej distribuovat do světa. Minimálně my o něj zájem rozhodně mít budeme.

---

Vytáhni v hospodě: Premisa snímku Nikdo vyplynula z reálné zkušenosti Boba Odenkirka, který byl frustrován z toho, jak se autority vypořádaly s chuligány, které zamkl ve sklepě svého domu. Chtěl proto natočit film o podobné zkušenosti, pro nějž dva roky bušil v posilovně a trénoval s kaskadéry, aby si mohl všechny své scény sám odehrát. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace