Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jaké filmy se můžou ukázat během Super Bowlu?


ikona
do_Od
filmyHollywoodsportSuper Bowltrailery
O letošním Super Bowlu filmové sucho nehrozí. 

Pro Američany největší sportovní svátek roku, pro zbytek světa obyčejná neděle. Pro nás filmové fanoušky pak každoroční přehlídka toho nejlepšího, na co se můžeme v nadcházejících měsících v kinech těšit. Super Bowl LVIII už klepe na dveře (trailerové žně jako obvykle začínají týden před) a byť se hollywoodská studia zrovna dvakrát netopí v penězích z loňských tržeb (a bude se to ještě dlouho svádět na stávky), pár drobáků na exkluzivní spoty během „big game“ rozhodně zbylo. Co tedy letos čekat?

Paramount, jehož sesterská stanice CBS zápas mezi San Francisco 49ers a Kansas City Chiefs vysílá, má zamluvené tři sloty. Dorazí biografie Boba Marleyho, „hraná pixarovka“ Imaginární přátelé a taky prequel Tichého místa A Quiet Place: Day One.

Disney by se mohlo a mělo pochlubit s další ukázkou na sequel V hlavě 2 a především dorazí první upoutávka ke třetímu Deadpoolovi. Ryan Reynolds to jistě řádně zpromuje po svém. Disneyho odnož 20th Century Studios by pak měla představit nový trailer ke Kingdom of the Planet of the Apes. Údajně by se taky mohl poprvé teasnout muzikál Wicked: Part One, ten má ale premiéru až na podzim a během Super Bowlu se většinou promítají ukázky na filmy s nejpozdějším datem premiéry v červenci. Nicméně nebylo by to poprvé, co se objevila výjimka.

Universal do toho hodlá taky pořádně šlápnout. Představit by se měl blockbuster Twisters, čtvrtá Kung Fu Panda, Monkeyman, Kaskadér a dost možná i Já, padouch 4. Mimoni furt táhnou.

Sony letos vynechá, i když chystá nové Krotitele duchů, čtvrté Mizery a kupu komiksů. Nicméně spoty na Super Bowl jsou drahé a Sony rádo šetří, kde se dá. Stejně tak nepočítejme s ničím od Warnerů – Duna má marketingu až až (virální potenciál kýblů na popcorn se povedlo trefit fakt dokonale…) a nic dalšího jim zjevně nehoří. Navíc se loni dost spálili s Flashem, takže si nejspíš ještě furt lížou rány.

Amazon taktéž nic nezamluvil (doufal jsem aspoň ve Fallout) a ostatní streameři jej v tom nejspíš nenechají samotného – Apple a Netflix údajně taktéž budou jen přihlížet. Bokem toho nás pochopitelně čeká tuna klasických reklamních spotů se známými herci, ty nejlepší nejspíš tradičně v pondělí vytáhneme v samostatném článku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace