Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Grounded II: Making the Last of Us Part II: Trailer

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Zášti, automatické opravy jsou to opravdové zlo.
895415
Zášti, automatické opravy jsou to opravdové zlo.
895405
0 0
reagovat
reaguje na: yeniczek
Úroveň tuzemské populární audiovizuální publicistiky je natolik závažné téma, že je třeba jej nadnést při každé sebemenší příležitosti. A to i za cenu toho, že ze sebe člověk veřejně udělá karikaturu hnidopišského intelektuála.
895411
Úroveň tuzemské populární audiovizuální publicistiky je natolik závažné téma, že je třeba jej nadnést při každé sebemenší příležitosti. A to i za cenu toho, že ze sebe člověk veřejně udělá karikaturu hnidopišského intelektuála.
895403
7 -2
reagovat
Je to vlastně stylove, že tolik žásti a ležení špatných věci v žaludku je zrovna u traileru ke hře, kde je tohle hlavním tématem. 
Tak jen prosím žádné golfové hole.
895405
Je to vlastně stylove, že tolik žásti a ležení špatných věci v žaludku je zrovna u traileru ke hře, kde je tohle hlavním tématem.  Tak jen prosím žádné golfové hole.
9 -1
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Douglas
Můžu se zeptat, co to ma společného zrovna s tímto dokumentem? 
895403
Můžu se zeptat, co to ma společného zrovna s tímto dokumentem? 
895352
4 -3
reagují: Milosh
reagovat
reaguje na: Mr. Smith
Jj úplně sem se těšil, až napíšu první koment. 
A když neuneseš kritiku, tak nechoď na internet.
895402
Jj úplně sem se těšil, až napíšu první koment.  A když neuneseš kritiku, tak nechoď na internet.
895254
1 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Last of Us jsem nikdy nehrál, dokument vypadá průměrně. 

______________________________________________________________________

Mazání příspěvků není cool. 

Postnul jsem satirický komentář ve stylu běžné diskuze na MZ nebo v MZ Live. Dá se s tím pracovat taky satiricky. Protože si nemyslím, že by měl někdo patent na rozum....
895393
Last of Us jsem nikdy nehrál, dokument vypadá průměrně.  ______________________________________________________________________ Mazání příspěvků není cool.  Postnul jsem satirický komentář ve stylu běžné diskuze na MZ nebo v MZ Live. Dá se s tím pracovat taky satiricky. Protože si nemyslím, že by měl někdo patent na rozum....
895385
2 0
reagovat
reaguje na: Randal K.
Tohle bohužel ani není diskuze k recenzi, tohle je prostě jen výkřik do tmy pod trailerem, který začal Tonyho rádoby humorem a pokračoval tady profesorem, který v sobě půl roku dusí, že jsem jednou plácl v MZ live něco o Scorsesem a hudbě.

A zatímco jeden člověk je obtěžován tím, jak píšu a mluvím o filmech (a podporuje to tím, že ze mě dělá něco, o co jsem se já sám nikdy nesnažil), ostatní prostě využívají možnost přihřát si polívčičku, protože jim čas od času šlápnu na světonázor.

Výsledek bude jako vždy ten samý. Názory lidí, co sem chodí mě urážet, nebudu nikdy brát jako relevantní, a psát sem budu dál, dokud mě tady bude Cival a spol. chtít a dokud mi to samotnému bude dávat smysl. Mínuskáři ať se třeba staví na hlavu. :)

______________________________________________________________________

A rovnou zdůrazním
, že by se zbytek diskuze měl týkat primárně The Last of Us traileru. Nadávky mi posílejte do DMek. Mr. Hlad by souhlasil, kdyby nebyl na Madam Web.
895385
Tohle bohužel ani není diskuze k recenzi, tohle je prostě jen výkřik do tmy pod trailerem, který začal Tonyho rádoby humorem a pokračoval tady profesorem, který v sobě půl roku dusí, že jsem jednou plácl v MZ live něco o Scorsesem a hudbě. A zatímco jeden člověk je obtěžován tím, jak píšu a mluvím o filmech (a podporuje to tím, že ze mě dělá něco, o co jsem se já sám nikdy nesnažil), ostatní prostě využívají možnost přihřát si polívčičku, protože jim čas od času šlápnu na světonázor. Výsledek bude jako vždy ten samý. Názory lidí, co sem chodí mě urážet, nebudu nikdy brát jako relevantní, a psát sem budu dál, dokud mě tady bude Cival a spol. chtít a dokud mi to samotnému bude dávat smysl. Mínuskáři ať se třeba staví na hlavu. *:)* ______________________________________________________________________ [b] A rovnou zdůrazním[/b], že by se zbytek diskuze měl týkat primárně The Last of Us traileru. Nadávky mi posílejte do DMek. [b]Mr. Hlad[/b] by souhlasil, kdyby nebyl na Madam Web.
895384
8 -3
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Douglas
ja sa do_Oda trochu zastanem - MZ je odjakživa na vybalansovanom pomedzí medzi niečím odbornejším a popovejším (prístupným). Myslím, že to pomerne ukážkovo ilustrujú publikácie vydávané pod labelom MZ ako napríklad posledná Encyklopedie hororového filmu. Nejedná sa o akademickú/analytickú monografiu, ani o povrchný popkultúrny kompilát. Je to niečo čo si s kľudom môže dať do knižnice aj do_Od aj Douglas aj hocikto a nikto sa vo svojom sociálnom okruhu neznemožní a nikto nevyhodí peniaze. Je to proste dobrý balans. 

do_Odove recenzie sú v rámci balansu viac na strane toho popovejšieho, ak by na MZ prispieval Douglas, tie by boli viac na strane toho akademického/analytického. Ak by na MZ boli texty len aké píše Douglas, stránka by stopro mala nižšiu návštevnosť a čítanosť, hoci by bola zaujímavá. Skrátka MZ je niečo ako Nolan, ktorý tu je neprekvapivo populárny, kombinácia niečoho erudovaného/odborného a prístupného. 

Prečo Douglas občas neprispeje nejakým článkom alebo analýzou na MZ, aby pozdvihol úroveň? Napríklad aj o LOU part II? Ja by som si to občas prečítal...napríklad by som rád videl diskusiu pod recenziou Douglasa na Ferrari kde tomu dá 9-10/10 tak ako na csfd a v diskusii obhajuje prečo to podľa neho naozaj je "mistrovské dílo, které se nebojí vypadat jako selhání". Nech napíše o LOU, part II a o tom nakoľko je naplnený videoherný syžet, a nech poukáže na vzájemně se prolínající vrstvy vyprávění a pod. Pretože ono analýza môže tiež niekedy len možno kus zbytočne komplikovane vysvetľovať niečo, čo sa dá napísať aj menej komplikovane, a na každý názor existuje protinázor. 

do_Odova recenzia je od fanúšika pre fanúšikov viac-menej v tomto prípade, tzn. jej pointa je podľa mňa skôr v tej emócii ako len v profesionálnej a hlbšej aj formálnej a inej analýze diela. na MZ to tematicky aj zapadá, a MZ má celkovo stabilne dosť slušnú úroveň, a pestrosť textov a toto proste mne osobne nepríde ako niečo také neprofesionálne, že to nemá pohľadávať čo na stránke MZ. 
895384
ja sa do_Oda trochu zastanem - MZ je odjakživa na vybalansovanom pomedzí medzi niečím odbornejším a popovejším (prístupným). Myslím, že to pomerne ukážkovo ilustrujú publikácie vydávané pod labelom MZ ako napríklad posledná Encyklopedie hororového filmu. Nejedná sa o akademickú/analytickú monografiu, ani o povrchný popkultúrny kompilát. Je to niečo čo si s kľudom môže dať do knižnice aj do_Od aj Douglas aj hocikto a nikto sa vo svojom sociálnom okruhu neznemožní a nikto nevyhodí peniaze. Je to proste dobrý balans.  do_Odove recenzie sú v rámci balansu viac na strane toho popovejšieho, ak by na MZ prispieval Douglas, tie by boli viac na strane toho akademického/analytického. Ak by na MZ boli texty len aké píše Douglas, stránka by stopro mala nižšiu návštevnosť a čítanosť, hoci by bola zaujímavá. Skrátka MZ je niečo ako Nolan, ktorý tu je neprekvapivo populárny, kombinácia niečoho erudovaného/odborného a prístupného.  Prečo Douglas občas neprispeje nejakým článkom alebo analýzou na MZ, aby pozdvihol úroveň? Napríklad aj o LOU part II? Ja by som si to občas prečítal...napríklad by som rád videl diskusiu pod recenziou Douglasa na Ferrari kde tomu dá 9-10/10 tak ako na csfd a v diskusii obhajuje prečo to podľa neho naozaj je "mistrovské dílo, které se nebojí vypadat jako selhání". Nech napíše o LOU, part II a o tom nakoľko je naplnený videoherný syžet, a nech poukáže na vzájemně se prolínající vrstvy vyprávění a pod. Pretože ono analýza môže tiež niekedy len možno kus zbytočne komplikovane vysvetľovať niečo, čo sa dá napísať aj menej komplikovane, a na každý názor existuje protinázor.  do_Odova recenzia je od fanúšika pre fanúšikov viac-menej v tomto prípade, tzn. jej pointa je podľa mňa skôr v tej emócii ako len v profesionálnej a hlbšej aj formálnej a inej analýze diela. na MZ to tematicky aj zapadá, a MZ má celkovo stabilne dosť slušnú úroveň, a pestrosť textov a toto proste mne osobne nepríde ako niečo také neprofesionálne, že to nemá pohľadávať čo na stránke MZ. 
895359
11 -4
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: evedel
No, ono se to ani těm fanouškům MZ nepáčí. Vždyť je to tu na nějaký úrovni plus mínus co týden (no hard data), nemluvě o tom, když ten exot přijde kázat do diskuzí, jak posledně o True Detective :D

Poměr liků/disliků je ošidný kritérium, ale když je takhle extrémní, taky to možná o něčem vypovídá. 
895379
No, ono se to ani těm fanouškům MZ nepáčí. Vždyť je to tu na nějaký úrovni plus mínus co týden (no hard data), nemluvě o tom, když ten exot přijde kázat do diskuzí, jak posledně o True Detective *:D* Poměr liků/disliků je ošidný kritérium, ale když je takhle extrémní, taky to možná o něčem vypovídá. 
895370
7 -7
reagovat
reaguje na: evedel
Proste je tady par obsesivnich jedincu na spektru se svym mikrosvetem... Nic jineho. Prozivat Moviezone, ktera je de facto fanweb a neni realne trh aby se posunula nekam jinam... To by chtelo odbornou pomoc. :)
895374
Proste je tady par obsesivnich jedincu na spektru se svym mikrosvetem... Nic jineho. Prozivat Moviezone, ktera je de facto fanweb a neni realne trh aby se posunula nekam jinam... To by chtelo odbornou pomoc. *:)*
895370
10 -4
reagovat
reaguje na: Douglas
Ja nechapem, to vas trapi kto si co pise na moviezone? Ved ked sa to fanusikom moviezone paci, tak nech sa pise to, co sa pise nadalej. Alebo som mozno nepochopil toto drama :D
895370
Ja nechapem, to vas trapi kto si co pise na moviezone? Ved ked sa to fanusikom moviezone paci, tak nech sa pise to, co sa pise nadalej. Alebo som mozno nepochopil toto drama :D
895359
5 -3
reagují: Kostěj, The Joker
reagovat
reaguje na: do_Od
Profesionalita by se neměla zaměňovat za žánr. Dost textů tu má vyšší úroveň než cinefilní periodika. A nejvíc to podle mne platí pro video content MZ live, které jde přes svou skvělou komediální buddy poetiku v rozboru děl dále než různé artovější Podcasty. 
895366
Profesionalita by se neměla zaměňovat za žánr. Dost textů tu má vyšší úroveň než cinefilní periodika. A nejvíc to podle mne platí pro video content MZ live, které jde přes svou skvělou komediální buddy poetiku v rozboru děl dále než různé artovější Podcasty. 
895353
4 -3
reagovat
reaguje na: do_Od
MovieZone je profesionální periodikum, má svou čtenářskou základnu a dlouhodobě (vy)budované renomé. Je úplně fuk, koho z autorů to živí a neživí, všichni ji v očích čtenářů reprezentují stejně.

Mám poměrně dobrou představu o podobě odborného i populárního tuzemského psaní o filmu napříč více než stovkou let - a na tomto pozadí holt soudím úroveň textů, autorů a míru jejich kulturního kapitálu, přičemž takřka dvacetiletá MovieZone na poli populárního psaní reprezentuje velmi důstojnou součást těchto dějin.

Ale je roztomilé, jak o sobě vůbec nepochybujete (inu, Dunning-Kruger) a jakoukoli kritiku čtete jako symptom psychického problému na straně názorového oponenta. Skoro vám tu dispozici závidím. 
895359
MovieZone je profesionální periodikum, má svou čtenářskou základnu a dlouhodobě (vy)budované renomé. Je úplně fuk, koho z autorů to živí a neživí, všichni ji v očích čtenářů reprezentují stejně. Mám poměrně dobrou představu o podobě odborného i populárního tuzemského psaní o filmu napříč více než stovkou let - a na tomto pozadí holt soudím úroveň textů, autorů a míru jejich kulturního kapitálu, přičemž takřka dvacetiletá MovieZone na poli populárního psaní reprezentuje velmi důstojnou součást těchto dějin. Ale je roztomilé, jak o sobě vůbec nepochybujete (inu, Dunning-Kruger) a jakoukoli kritiku čtete jako symptom psychického problému na straně názorového oponenta. Skoro vám tu dispozici závidím. 
895353
8 -8
reagují: Randal K., evedel
reagovat
Mě psaní na velice profesionální a nadmíru vážnou Moviezone neživí, sám sebe bych nikdy za profesionála neoznačil, píšu pro radost a pedagogy z Brna nikdo nenutí, aby mě četli. Tyhle osobní útoky vypovídají spíš o něčem jiném, ale to už nechám na jiných odbornících. Tím za sebe končím tuhle ani trochu zbytečnou výměnu názorů, zbytek diskuze si tapetuj sám.
895353
Mě psaní na velice profesionální a nadmíru vážnou Moviezone neživí, sám sebe bych nikdy za profesionála neoznačil, píšu pro radost a pedagogy z Brna nikdo nenutí, aby mě četli. Tyhle osobní útoky vypovídají spíš o něčem jiném, ale to už nechám na jiných odbornících. Tím za sebe končím tuhle ani trochu zbytečnou výměnu názorů, zbytek diskuze si tapetuj sám.
6 -7
reagují: AndyKaufman, Douglas
reagovat
reaguje na: do_Od
Ano, ležíte, protože mi - světe, div se - záleží na úrovni tuzemského profesionálního psaní a hovoření o audiovizuální kultuře. 
895352
Ano, ležíte, protože mi - světe, div se - záleží na úrovni tuzemského profesionálního psaní a hovoření o audiovizuální kultuře. 
895348
6 -8
reagují: yeniczek
reagovat
reaguje na: Douglas
No vidíš, a jak ti ležím v žaludku. Každopádně jestli se takhle ukájí intelektuálové, tak jsem možná rád, že jsem normální. Hezký den do Brna. :)
895348
No vidíš, a jak ti ležím v žaludku. Každopádně jestli se takhle ukájí intelektuálové, tak jsem možná rád, že jsem normální. Hezký den do Brna. *:)*
895342
5 -7
reagují: Douglas
reagovat
Leč chápu, Dunning-Kruger. ;) (Ale zase kdo jiný než vy se může chlubit tím, že v dějinách profesionálního psaní a hovoření o kultuře by se v dané zemi našlo zřejmě jen minimální množství lidí s ještě menším kulturním kapitálem, než jakým disponuje on. To je vlastně svého druhu frajeřina. ;))
895342
Leč chápu, Dunning-Kruger. ;) (Ale zase kdo jiný než vy se může chlubit tím, že v dějinách profesionálního psaní a hovoření o kultuře by se v dané zemi našlo zřejmě jen minimální množství lidí s ještě menším kulturním kapitálem, než jakým disponuje on. To je vlastně svého druhu frajeřina. ;))
8 -8
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: do_Od
Ne, zoufalý pedagog.
895341
Ne, zoufalý pedagog.
895340
4 -6
reagovat
reaguje na: Douglas
Wtf, zase mindráky?
895340
Wtf, zase mindráky?
895338
4 -7
reagují: Douglas
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Nedejbože, aby u toho třeba ještě zaslechl hudbu! Kdykoli je některé domácí zvíře mých přátel v depresi ze svého sociokulturního rozhledu, uklidňuji je slovy: "Žádný stres. Uvědom si, že je tu pořád ještě kolega Mrázek."
895338
Nedejbože, aby u toho třeba ještě zaslechl hudbu! Kdykoli je některé domácí zvíře mých přátel v depresi ze svého sociokulturního rozhledu, uklidňuji je slovy: "Žádný stres. Uvědom si, že je tu pořád ještě kolega Mrázek."
895334
7 -7
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se