Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

David Leitch má blízko k režii rebootu Jurského světa


ikona
do_Od
David LeitchJurský světremakeUniversal
Režisér prvního Johna Wicka a dvojky Deadpoola se nejspíš ujme otěží nad slavnou dinosauří ságou. 

Když budeme mít štěstí, uvidíme brzy od Chada Stahelskiho konečně jiný film, než je John Wick. To jeho parťák David Leitch je úplně opačný případ, po jejich společné jedničce se totiž ihned vydal vlastní cestou a od té doby už zvládl poslat do kin čtyři další filmy s tím, že pátý dorazí za pár měsíců. A jistě, všechno to byly ryze akční hody čili žánrově zase tolik nepřesedlal, přesto se jednalo pokaždé o trochu jiné příběhy a přesně to nás nejspíš čeká i příště.

Leitch má totiž údajně blízko k podpisu s Universalem, aby natočil reboot Jurského světa. A není to jen nějaká výhledová věc, točit se musí začít co nevidět, studio už totiž rovnou oznámilo premiéru na příští léto. Údajně se pak bude jednat o zcela nový příběh, tzn. zbrusu nové herecké obsazení a minimum odkazů na předchozí díly. Nějaké vazby tady ale přece jen zůstanou – tak zaprvé Spielberg produkuje tentokrát ještě spolu s Frankem Marshallem a Leitchem, a zadruhé scénář napsal David Koepp, scenárista původního Jurského parku.

Špatnou zprávou může pro mnohé být, že Koepp v posledních letech nepíše zrovna bangery (Jack Ryan: V utajení, Inferno, Mumie, Indiana Jones a nástroj osudu), tou dobrou, že to ještě nemusí nutně nic znamenat. Leitch je každopádně docela zvláštní a rozhodně odvážná volba pro tenhle typ blockbusteru, o to zvědavější však budeme na výsledek. Obsazení a další detaily čekejme nejspíš velice brzy. Do té doby můžete v komentářích dát vědět, co na tohle oznámení říkáte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace