Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #753 o Bastardovi a boxu


ikona
Mr. Hlad
bastardcarl weathersmads mikkelsennapoleon dynamiteshiningvíkendový výplach
Jak se točí s Madsem Mikkelsenem? Kvůli čemu budeme vzpomínat na Carla Weatherse? A jak se stylově propaguje box?  

Únorový výplach

Karel týdne
Pokud sledujete MovieZone Live, asi jste si všimli, že KarelR má v poslední době poměrně mizernou docházku. Na druhou stranu to vyrovnává hodně povedenými výmluvami, které teď můžete všechny vidět na jednom místě. Díky Pavlu Přibylovi za to, že takové volovině věnoval čas a energii :)

Box týdne
Tyson Fury a Oleksandr Usyk
se brzy střetnou v ringu a všichni fandové boxu jsou zvědaví. Půjde o sakra velkou sportovní akci a ta si zaslouží sakra velké promo, ve kterém se objeví i Paul Anderson z Peaky Blinders a evidentně nestálo málo peněz. 

Křídla týdne
Mám rád Fluffyho. Gabriel Iglesias je jeden z nejzábavnějších a nejsympatičtějších stand-up komiků současnosti a obejde se bez toho, že by řešil politiku nebo kontroverzní témata. A teď si dal ostrá kuřecí křídla s Emiliem Riverou. I když tentokrát trochu jinak. 

Natáčení týdne
Jiří Konvalinka, herec a muzikant z geniální kapely Mutanti hledaj východisko, si zahrál v Bastardovi s Madsem Mikkelsenem a docela se na place vyřádil, jak ukazuje na svém Instagramu

Tribute týdne
Zemřel Carl Weathers, herec, který se nikdy nestal superhvězdou, ale málokoho jsme v akčních filmech osmdesátých a devadesátých let vídali tak rádi. Porval se s Rockym i Predátorem, v poslední době si užíval Mandaloriana a nebránil se ani komediím nebo dramatičtějším rolím. Zůstalo toho po něm hodně, tak si na jeho klasiky zavzpomínejte. 

RIP týdne
A ještě jednou se rozloučíme s Carlem Weathersem, tentokrát to bude komornější a o dost osobnější, protože se s ním loučí Sylvester Stallone, který si s ním zahrál ve čtyřech dílech Rockyho. A docela ho smrt hereckého kolegy vzala. 

Projekce týdne
Hororová klasika Stanleyho Kubricka Osvícení je sice film, který se nelíbí Stephenu Kingovi, ale asi můžeme v klidu říct, že autor předlohy je v tomhle případě dost mimo. V každém případě Jack Nicholson teď bude terorizovat svou znovu a velmi stylově. 6. října se totiž bude Osvícení promítat v hotelu, Timberline Lodge, který sloužil jako filmový hotel Overlook. Stylovější už to být nemůže

Výročí týdne
Před dvaceti lety vstoupila do kin kultovní komedie Napoleon Dynamite a o svoje fanoušky nepřišla ani po tak dlouhé době. Na festivalu Sundance se teď její hvězdy znovu sešly a je z toho parádní rozhovor a vzpomínání. 

Utrum týdne
Sci-fi thriller Mothership měl být jednou z těch středně velkých produkcí Netflixu, ve které Halle Berry a její děti objeví na svém pozemku mimozemskou loď, kvůli které možná před lety zmizel hrdinčin manžel. Ale prakticky hotový film teď Netflix zrušil. Post-produkce se protáhla a hlavní problém tkvěl údajně v tom, že oba dětští herci prostě vyrostli příliš na to, aby bylo možné s nimi film dotočit. Netflix se tak domluvil s tvůrci i se samotnou Berry, že Mothership hodí do koše. Takže drama jako v případě Batgirl nehrozí. Tady to fakt asi nešlo dotáhnout do konce. 

Duel týdne
Do_od se vás v minulém výplachu ptal, jestli dáváte přednost Dakotě Johnson, nebo Sydney Sweeney. V době psaní výplachu to byla pěkná férová remíza. 

My se dnes podíváme na Matthev Vaughan, který poslal do kin svou špionážní komedii Argylle: Tajný agent a podle všeho už to lidi moc nebaví. Rádi bychom tedy věděli, u jakého žánru byste Matthew Vaughna viděli raději než u špionážních akčních komedií. Svoje tipy pište do předmětu a v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (15)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace