Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

V posledním filmu Tarantina si nejspíš zahraje Brad Pitt


ikona
Jokolo
brad pittquentin tarantinothe movie critic
Máme radost.  

Některé filmové novinky se čtou radostněji než jiné. To, že Tarantino vehementně tvrdí, že desátý a příští film bude opravdu jeho posledním režijním zářezem, úsměv na tváři nejspíš nikomu nevykouzlí. Oč větší je pak ale nadšení z toho, že by mu jeho famózní filmovou kariéru měl pomoci uzavřít Brad Pitt, jenž si díky jejich poslední spolupráci vysloužil Oscara za extrémně sympatickou a vděčnou roli Cliffa Bootha. 

Měl by se totiž objevit v Tarantinově nadcházejícím filmu The Movie Critic. Po peckách Tenkrát v Hollywoodu a Hanebných panchartech tak půjde o jejich třetí spolupráci, nepočítáme-li Pravdivou romanci, ke které Tarantino sepsal pouze scénář. Nic bližšího o Pittově roli se neví, věhlasný režisér si drží karty u těla a o filmu toho zatím příliš neprozradil, dle serveru Deadline by se ale rozhodně mělo jednat o hlavní part.

 

Loni v Cannes nicméně Tarantino uvedl, že se film má odehrávat v jižní Kalifornii sedmdesátých let a zaměří se na postavu bodrého filmového kritika, který nejde daleko pro ostré slůvko. Nabídku na hlavní roli cynického recenzenta pak údajně obdržel komik Paul Walter Hauser, který například ve Volavce předvedl, že mu seriózní herectví jde pěkně od ruky. Další casting zůstává pod pokličkou. Pitt pak v současnosti natáčí závodní film z prostředí Formule 1 od Appleu, jehož režii má na starosti autor druhého Top Gunu Joseph Kosinski. Tarantinovka by se ale každopádně měla začít natáčet už v tomto roce v prosluněném Los Angeles. 

---

Vytáhni v hospodě: Inspiraci pro děj snímku údajně Tarantino načerpal z porno plátků, které jako mladý rval do automatů. Zaujal ho totiž jeden z časáků, který vyjma penisů a vagín nabízel i filmové recenze právě tohoto zapomenutého kritika, který by měl být předlohou pro tento film.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace