Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chris Rock chce natočit remake Chlastu


ikona
do_Od
ChlastChris RockLeonardo DiCaprioMads MikkelsenremakeThomas Vinterberg
Oceňované drama s Madsem Mikkelsenem se dočká americké verze. Protože Hollywood nikdy nemá dost. 

Remaky slavných evropských filmů neslavily v posledních letech příliš velký úspěch, přesto se o ně však hollywoodští producenti stále pokoušejí. Nikdy totiž nevíte, kdy vám z toho vypadne třeba další oscarová CODA. Teď každopádně přišla opět řada na Dánsko, přičemž nejnovějším takovým filmem v remakovém hledáčku je podle všeho úspěšný Chlast.

Snímek Thomase Vinterberga získal v roce 2021 Oscara za nejlepší zahraniční film a Vinterbergovi vysloužil nominaci za režii. Když už tedy chcete točit remake takového kousku, pravděpodobně by to chtělo najít někoho, kdo má za kamerou bohaté zkušenosti. Inu, smolík. Americké verze se totiž má chopit především komik a herec Chris Rock.

Rock sice něco málo natočil, naposledy například komedii Pět nejlepších z roku 2014. Žádné trháky to ale nebyly, tady se tak zdá být poněkud překvapivou volbou. Další problém vězí v samotném konceptu, kdy Spojené státy nepatří mezi země, kde by se na konzumaci alkoholu vyučujícím na škole, a hlavně ve spojení se studenty, pohlíželo dvakrát kladně. Třeba to ale znamená, že nás čeká přece jen něco trochu jiného, místo doslovné kopie.

Momentálně se shání scenárista a mezi producenty je například i Leonardo DiCaprio, s ním v hlavní roli by to najednou bylo zase o něčem trochu jiném – o takové možnosti si ale nejspíš můžeme nechat jenom zdát. Zatím se to zkrátka jeví jako extrémně špatný nápad a s Rockem za kamerou navíc jako projekt, který fakt může jenom překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace