Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Live o Bastardovi a Argylleovi, únorové Filmy v síti a akčňáky na rok 2024


ikona
Mr. Hlad
2024akčn filmyargyllebastardeaffilmy v sítihenry cavillmads mikkelsenmatthew vaughnmz livena pivu s civalemšógun
Tajní agenti, Bastard z Dánska, výlet do Japonska a spousta akčních fláků 

Tentokrát to máme opět nabité. Dostanete výživné liveko, tipy, na co koukat během mrazivého února, ale taky hodinu a půl tipů na akční filmy pro letošní sezónu a pivo s naším bývalým režisérem. 

V MovieZone Live jsme si tentokrát probrali novou akční komedii Argylle: Tajný agent od režiséra Kingsmanů, ve které se potkali Henry Cavill, Sam Rockwell, Bryce Dallas Howard, Samuel L. Jackson nebo Dua Lipa. Podívali jsme se i na historickou pecku s Madsem Mikkelsenem Bastard, akční pokus Kevina Harta V letu nebo německou mlátičku 60 minut. A taky poctivě odpovídali na vaše dotazy z Herohero. MovieZone Live můžete ohodnotit na CSFD a pustit si ho můžete na YoutubeSpotifyPodbean, iTunes a Google Podcast

Venku jsou i nové Filmy v síti a upřímně únor nevypadá jako měsíc, který byste chtěli strávit u streamu, přesto se tam pár zajímavých kousků najde. Především výpravná adaptace klasiky Jamese Clavella Šógun, ve které se podíváme do Japonska v době, kdy tam šlo Evropanům o krk. I Filmy v síti najdete na YoutubeSpotifyPodbeaniTunes nebo Google Podcast

Pokud vás naše práce baví, budeme rádi, když nás podpoříte i na Herohero, kde nám můžete pokládat otázky do MovieZone Live a dostanete přístup k našim videím a podcastům dřív než ostatní. Už teď tam najdete Na pivu s Civalem, ve kterém byl jako host novinář, muzikant a filmový a herní recenzent Lukáš Grygar. A vedle toho i novou Encyklopedii akčního filmu, ve které vás zkusíme nalákat na největší akční pecky letošního roku. Bude z čeho vybírat. 

Pusťte si i naše další videa:

MovieZone Live Speciál o epické sci-fi Interstellar

EAF: Nesmrtelné dílo a odkaz Bruce Lee

Na pivu s Civalem a Romanem Holým

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace