Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DC našlo novou Supergirl


ikona
do_Od
DCJames GunnMilly AlcockRod drakaSupergirlSuperman: Legacy
Koho si James Gunn vybral jako tvář nové Supergirl v rebootovaném DC univerzu? 

Šlo to docela rychle. Ani ne po měsíci testování hromady hereček se nakonec James Gunn a Peter Safran, noví lodivodi DC univerza, rozhodli obsadit do role Supergirl herečku Milly Alcock. Milly bude nejspíš většina lidí matně znát díky roli mladé princezny Rhaenyry z Rodu draka (později ji nahradila Emma D’Arcy).

 

Alcock údajně porazila další herečky jako Emilii Jones nebo Meg Donelly (která už si Supergirl alespoň zadabovala v animácích). Vzhledem k tomu, že pak Alcock roli získala ještě předtím, než se vůbec oznámil režisér či režisérka filmové Supergirl, je dost pravděpodobné, že ji v nějakém kratičkém cameu uvidíme už v chystaném Superman: Legacy, který dorazí do kin příští rok.

Gunn každopádně v minulosti naznačil, že filmová Supergirl bude inspirovaná komiksem Supergirl: Woman of Tomorrow, což nakonec může být i název samotného snímku. Je to zároveň definitivní konečná pro Sashu Calle, která postavu ztvárnila v loňském Flashovi, a byla jednou z těch mála pozitivních věcí na celém projektu. Dejte každopádně v diskuzi vědět, co na Alcock říkáte.

- - -

Vytáhni v hospodě: A když už jsme u těch superhrdinských obsazení, konkurenční projekt Marvelu Thunderbolts čerstvě přišel o oceňovanou herečku Ayo Edebiri, kterou nahradí Geraldine Viswanathan. Stalo se tak pár týdnů poté, co z Thunderbolts kvůli odkladům odešel taky Steven Yeun.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace