Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matthew McConaughey a režisér bournovek se utkají s ohněm v survival thrilleru


ikona
krauset
Lost BusMatthew McConaugheyPaul Greengrass
Matthew McConaughey bude u toho, když se Ráj promění v peklo.  

Matthew McConaughey by se měl objevit v chystaném thrilleru The Lost Bus, který připravuje režisér Paul Greengrass. Vypráví o nejsmrtonosnějším kalifornském požáru Camp Fire, který v roce 2018 spálil část Kalifornie zvanou Paradise na uhel a vyžádal si osmdesát pět obětí. 

Matthew McConaughey si zahraje řidiče autobusu jménem Kevin McKay, který spolu s učitelkou Mary Ludwig zvládl dovézt autobus plný dětí skrze ničivý požár do bezpečí. McConaughey je už pár let bez velké role, stále však vzpomínáme na jeho památnou éru z první poloviny desátých let, kdy se mu famózně povedlo přejít ze škatulky hezouna z romantických komedií v prvotřídního charakterního herce. Započal to Lincoln Lawyer (česky Obhájce), Oscara si odnesl za Klub poslední naděje, ale my ho máme nejraději v Temném případuVlku z Wall Street a pochopitelně v Interstellaru

Paul Greengrass se svým režijním stylem podepsal na moderním pojetí akčních scén, když svůj Bournův mýtus nasnímal roztřesenou, vtahující kamerou. Mezi jeho další snímky patří vedle Bournových pokračování Let číslo 93 nebo Kapitán Phillips. Greengrass si často vybírá tragické, intenzivní události z nedávné doby, a nejinak by tomu mělo být v případě The Lost Bus. 

Scénář adaptuje knihu Lizzie Johnson Paradise: One Town’s Struggle to Survive an American Wildfire. Ani McConaughey, ani Greengrass ještě nejsou zcela potvrzení, ale zdá se, že jednání vstoupila do závěrečné fáze. Na produkci se podílí společnost Comet Pictures Jamie Lee Curtis a Apple Original Films už si brousí zuby na případnou koupi. 

Cival si před pár dny povídal právě o Interstellaru s Lukášem Grygarem v MovieZone Live Speciál:

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace