Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MovieZone vás zve do kina na Hříšný tanec, Když Harry potkal Sally a Interstellar


ikona
Mr. Hlad
christopher nolandirty dancinghříšný tanecinterstellarkdyž harry potkal sallykino aeropatrick swayzepopkulturní milníkyvalentýn
Do Aera za romantikou i sci-fi klasikou 

Asi nejlepšímu filmu Christophera Nolana jsme se věnovali v posledních dnech docela dost. Venku je MovieZone Live Speciál, kde Interstellar probírají Cival a Lukáš Grygar, a už dvakrát jste mohli ke hvězdám vyrazit v Aeru. A protože se obě projekce vyprodaly, rozhodli jsme se uspořádat třetí. Takže pokud chcete Interstellar vidět v kině, zamiřte do Aera na Popkulturní milníky podle MovieZone v neděli 28. ledna v 17:10. Lístky na tuhle sci-fi pecku můžete kupovat tady. Ale zajímavé plány pro vás i pro nás máme i na únor, kdy bude Valentýn a to znamená jediné. 

Do Aera se vrátí Baby a Johnny, ani letos vás totiž neochudíme o klasiku Hříšný tanec. V rámci Popkulturních milníků podle MovieZone si ho pustíme ve středu 14. února v 16:40 a druhá projekce pak bude ten samý den ve 21:00 a lístky můžete koupit tady a tady.

A mezi tím si můžete dát jednu z nejlepších romantických komedií všech dob Když Harry Potkal Sally, ve které se sešli Meg Ryan a Billy Crystal, scénář napsala autorka Samotáře v Seattlu Nora Ephron a za kameru se usadil klasik Rob Reiner. V tomhle žánru moc lepších kombinací nenajdete - viz naše V.I.M. Když Harry potkal Sally pouštíme 14. února v 18:50 a lístky můžete kupovat tady. ¨

 

Těšíme se na vás. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace