Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvelu se nedaří dohodnout se Sony na dalším Spider-Manovi


ikona
do_Od
Andrew GarfieldMadame WebMarvelSonySpider-ManTom Holland
Jaká bude podoba příštího Spider-Man filmu? 

Já to říkal vždycky, že ty práva na Spider-Mana jsou průser. Sony je totiž stále drží pevně v rukou navzdory faktu, že jsme teď pár let vídali mlaďoučkého Petera Parkera po boku Avengers v produkci Marvelu. I díky zapojení Hollanda se tak vlastně dařilo oběma studiím docházet ke kompromisům a posílat do kin velice kvalitní filmy, kterým ubližovalo právě jenom Sony tím, že mezitím vedle kutilo tragické kousky s Venomem a spol.

Teď si každopádně pavoučí hrdina dává pár let pauzu, protože si chtěl dát pauzu i samotný Holland. Čtyřka samozřejmě někdy v budoucnu dorazí – dokonce už se na ní pomalu začíná pracovat – je však otázka, v jaké podobě to bude. Podle všeho totiž nyní cesta ke kompromisům dost drhne. Problém je konkrétně v tom, že Sony by rádo udělalo po trojce čtyřku přímo gigantickou. Opět tam chce více představitelů hlavní postavy, více záporáků, nejspíš větší zapojení alternativních univerz. Proti tomu je ale Marvel v čele s Kevinem Feigem.

Ten totiž naopak touží po tom držet se ve čtyřce při zemi, natočit spíše komornější příběh, vrátit Spideyho na street level superhrdiny, který se může potkávat právě například s Daredevilem a bojovat proti Kingpinovi (hádám). Zatím není jasné, co chce samotný Holland, ani jak velké slovo v tomhle může mít. Každopádně za sebe říkám, že Sony by se mělo raději soustředit na to, jaké paskvily mu lezou z Madame Web, Kravena a dalších, a nechat Hollandova Spideyho v otěžích Marvelu. Jestli to tak ale nakonec dopadne, to si teď nikdo netroufá říct.

- - -

Vytáhni v hospodě: Mimochodem, Sony může kdykoli říct, že jejich Spider-Manem je Andrew Garfield, a dát pracky od Hollanda pryč. Už k tomu měli i blízko, protože přesně takové byly původní plány pro Madame Web. Pak si ale někdo uvědomil, že se film odehrává v úplně jiné dekádě, a rázem z toho zase sešlo. Skuteční géniové v tom Hollywoodu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace