Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #751 o Indym a Pánovi prstenů


ikona
Mr. Hlad
crature from the black lagoongolden globeindiana jonesphantasmthe lord of the ringsvíkendový výplach
Jak vypadá nová hra s Indianou Jonesem? Komu gratuloval Rob Lowe na Zlatých Glóbech? A jak by vypadal Pán prstenů, kdyby vznikl v 50. letech?  

Promrzlý výplach

Gratulace týdne
Někdy je lepší řešit věci s klidnou hlavou, Rob Lowe to ale nezvládl. Když se vyhlašovaly Zlaté glóby, pro cenu si došel i Robert Downey Jr. nominovaný za vedlejší roli v Oppenheimerovi. Naopak nic nedostal Bradley Coooper za Maestra. Jenže Rob Lowe nějak nedával pozor, komu ze svých kontaktů posílá gratulaci, a tak popřál Cooperovi. A když mu to došlo, poslal další zprávu ve stylu „Sorry, ne, to nebylo pro tebe, ale pro Downeyho Jr.“ , čímž to stoprocentně vylepšil. Jak moc to ovlivnilo jejich kamarádství, to už raději neřekl. 

Hra týdne
Indiana Jones vloni v kinech moc nezazářil, tak uvidíme, jak mu to půjde na monitorech. Na Xbox se totiž chystá hra Indiana Jones and the Great Circle, kde se budete moci sami vtělit do role legendárního archeologa. 

Představovačka týdne
A aby toho Indyho nebylo málo, studio MachineGames rovnou vydali téměř čtvrthodinové video, kde Indiana Jones and the Great Cirle představují trošku podrobněji, takže si klikněte, ať víte, jak intenzivně se máte začít těšit

Komiks týdne
Zatímco Vlkodlaka, Frankensteinovou monstrum a další hororové legendy od Universalu v kinech v nových verzích vídáme celkem často, Netvor z Černé laguny filmaře asi moc neláká. Naštěstí tu  jsou komiksy. Universal Monsters: Creature from the Black Lagoon Lives nebude přímá adaptace, ale do současnosti zasazené pokračování, ve kterém má mladá novinářka pátrat po sériovém vrahovi v okolí Amazonky. A oba se tu setkají se slavným monstrem. První číslo vyjde na konci dubna a venku je už pár ukázek

Trailer týdne
Pána prstenů nejspíš jen tak nikdo znovu adaptovat nebude, to by bylo o hubu, ale s pomocí A.I. už jsme dostali pár speciálních verzí. Teď tu máme dokonce trailer, který ukazuje, jak by to asi vypadalo, kdyby se k Tolkienovi dostali filmaři v padesátých letech. 

Televize týdne
Budoucnost je konečně tady. Pamatujete, jak si v Posledním skautovi dělal Bruce Willis srandu s Damona Wayanse kvůli ceně, kterou platil za kalhoty, a ptal se, jestli je v nich televize? Tak daleko ještě nejsme. Ale pokud byste chtěli tričko s televizí, tak není problém

Kniha týdne
Před pětačtyřiceti let natočil Don Coscarelli hororovou klasiku Phantasm, která se dočkala několika pokračování, ale Hollywood ji ještě nestihl zprznit remaky. Coscarelli se teď rozhodl k ní vrátit, ovšem ne jako režisér, ale jako spisovatel. On a Reggie Bannister, který si ve Phantasm zahrál jednu z hlavních rolí, napsali sbírku povídek zasazených do jejich hororového světa Phiction: Tales from the World of Phantasm

Setkání týdne
Na Emmy se nejen rozdávaly, ceny, ale také se potkávali staří známí. Třeba jen na pár vteřin, jako  tomhle případě, kdy se sešla parta z legendárního sitcomu Na zdraví. Můžeme jen doufat, že z toho bude někdy něco víc. 

Kraťas týdne
Jméno Richarda Simmonse u nás asi moc lidí nezná, v Americe je to ale dost slavný herec a především fitness guru. A taky člověk, který prý dokáže svým pozitivizmem vytáhnout z blbé nálady kohokoliv. To prý udělal i v roce 2004, když si jako host show Ellen DeGeners všiml v zákulisí jednoho ze zdeprimovaných zaměstnanců. A teď podle téhle události vznikl kraťas The Court Jester, který Simmonsovi skládá osobitou poctou. A zahrál si ho komik Pauly Shore. 

Duel týdne
V minulém Výplachu se vás do_od ptal, v jakém roli se vám nejvíc líbila Margot Robbie. Nejvíc hlasů získal Babylon, po něm Vlk z Wall Street a třetí bylo Já, Tonya. Dobré role. 

Dnes se podíváme na jednu hororovou legendu, která se ocitla v problémech. Bůhví, kdy dorazí sedmý Vřískot, protože nejdřív odešly nebo byly odejity obě herecké hvězdy a i režisér Christopher Landon přiznal, že se věnuje jiným věcem. Nás by zajímalo, komu byste nový Vřískot svěřili. Berme to tak, že se vrátí staří známí, ať už Neve Campbell, nebo Jenna Ortega. Ať si to neděláme složité. Jména pište do předmětu, v textu se rozkecejte. 

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (16)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace