Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vřískot padl, režisér hororu Všechno nejhorší dá šanci vlkům


ikona
Jokolo
christopher landonfreakyhappy death dayscream
Autor hororové série Všechno nejhorší nás zase zkusí strašit. 

Christopher Landon v poslední době neměl zrovna na růžích ustláno. Režisér si získal renomé zejména skrze sérii Všechno nejhorší, která ve světě zaznamenala slušné úspěchy. V ní ukázal, že dovede přijít s nápaditým konceptem, který dovede diváky zabavit i vylekat. Podobné úspěchy slavil i se Slečnou Bestií a spíše rodinnou oddechovkou Máme tu ducha, byť by si u těchto filmů Scorsese pravděpodobně neřekl "This is cinema."

 

 V reakci na tyto snímky pak přišla nabídka na režírování sedmého dílu úspěšně rozjeté série Vřískot. A to, co mělo být splněným snem, se dle jeho vlastních slov proměnilo v noční můru. Od projektu byla nejdříve odejita Melissa Barrera po svých kontroverzních vyjádřeních směrem k izraelsko-palestinskému konfliktu. Vzápětí nato přišla zpráva, že sedmý Vřískot opouští i hvězda Jenna Ortega, jež měla být samozřejmě hlavním lákadlem pro diváky. A tak odešel i Landon. Teď se nicméně zdá, že neplánované volno bude moci využít k práci na nové zajímavé látce.

 

Chopí se totiž adaptace úspěšné hororové novely Big Bad od autorky Chandler Baker, která svůj vlastní námět zadaptuje i do scénáře. Čeká nás rodinka Straussů žijících na samotě (protože kde jinde by se mohl horor odehrávat). Taťka je trošku zaprdlý a nevrlý, maminka je profesorka antropologie a trpí záhadnou nakažlivou nemocí a roztomilé dcerušky se začínají bát toho, co se doma děje. Do toho dům navštěvuje záhadný týpek, který o sobě tvrdí, že hledá nocleh. A aby toho nebylo málo, nedaleký sesuv půdy donutí vlky z okolí vydat se hledat potravu. Zní to docela fajn, napětí z toho přímo kape a dobře vystavěných hororů není nikdy dost. Doufejme tedy, že se to pod produkcí studia Lionsgate povede i tady. 

---

Vytáhni v hospodě: Landon má mimo tento projekt stále ještě v plánu věnovat se remakeu Arachnofobie, devadesátkového hororu od Franka Marshalla, kde americké městečko pustoší cizokrajní jedovatí pavouci. K filmu už prý dokončil scénář a těší se, až se do něj pustí. Není tak jasné, který z projektů dorazí dřív. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace