Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

DiCaprio a Paul Thomas Anderson spolu natočí film


ikona
Jokolo
joaquin phoenixleonardo dicapriopaul thomas andersonregina hallsean pennviggo mortensen
Zvěsti nelhaly a DiCaprio jde do filmu dalšího velikána. 

Když v devadesátých letech Paul Thomas Anderson obsazoval svůj hvězdně obsazený hit Hřísné noci, toužil po DiCapriovi v hlavní roli. Tehdy prý adoroval Život jednoho chlapce a Co žere Gilberta Grapea, tedy filmy, díky nimž mladý DiCaprio vystrčil v Hollywoodu růžky a vysloužil si jednu nominaci na Oskara. Mladý Leo ale tehdy Andersonovu nabídku odmítl, aby si mohl zahrát v drobném snímku jménem Titanic, jímž se nadobro etabloval jako jedna z největších hollywoodských hvězd. Od té doby okolo sebe dva umělci kroužili a prý jen čekali na vhodný okamžik, kdy budou moci spojit síly a vrhnout se společně na nějaký projekt. Anderson často vehementně prohlašoval, že jednou spolu jistě spolupracovat budou. Teď se zdá, že se této vysněné kooperace konečně dočkáme. 

 

Oskarový herec by se měl objevit v hlavní roli chystaného Andersonova snímku, jenž zatím nemá název. Bude se nejspíš jednat o coming of age příběh o mladé černošce, jíž by měl právě DiCaprio trénovat v bojových uměních. Zprávy hovoří o tom, že se dočkáme Andersonova doposud nejdražšího filmu, jehož rozpočet bude sahat ke stovce milionů dolarů. Víme také to, že v ansámblu se objeví i Sean Penn a poněkud překvapivě Regina Hall, která je známá zejména díky své účasti v sérii Scary movie. Anderson si ale své herecké svěřence vybírá pečlivě, takže i tato kombinace zní poměrně lákavě. Nepotvrzené zprávy serveru Playlist navíc hovoří o tom, že by se ve filmu měli objevit i Joaquin Phoenix a Viggo Mortensen, což už je pořádně napěchovaná sestava. 

 

Dle serveru Deadline by se překvapivě mělo začít natáčet velmi brzy. Konkrétně už za týden, což může věstit velmi brzkou premiéru, potenciálně ještě tento rok. Totéž se totiž Andersonovi povedlo u jeho posledního filmu Lékořicová pizza, který se před první diváky dostal ani ne rok od první klapky, a to navíc během covidu. Doufejme tedy, že už letos můžeme čekat pecku, která by mohla zamíchat s našimi výročními topkami. 

Zdroj: Deadline.com, Playlist, Variety 

---

Vytáhni v hospodě: Anderson po vydání Nitě z přízraků mluvil o tom, že pracuje na premise nového filmu, se kterou přišla jeho tehdy osmiletá dcera, a kterou spolu rozvíjejí. Velmi pravděpodobně se jedná o tento snímek, na němž spolu prý od té doby pracovali a když se Anderson s příběhem vydal do příliš temných míst, jeho dcera Lucy ho zase usměrnila. Režisér si tuto spolupráci prý velmi pochvaluje. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace