Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Návrat Sonica a drsňák Matt Damon


ikona
Mr. Hlad
Jak dopadne nová spolupráce tvůrci Agenta bez minulosti? S kým se potká ježek Sonic? A co chystá klan Shyamalanů?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy dvakrát do měsíce. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Dobrodružná podívaná William Tell bude vyprávět příběh drsňáka, který pomohl získat samostatnost Švýcarsku. A uměl to sakra dobře s kuší. V dramatu Limonov: The Ballad of Eddie se seznámíte s příběhem sovětského básníka, který uprchl ze své země a stal se na západě hvězdou. 

V thrilleru Douga Limana The Instigators bude dvojice lupičů utíkat před policií a budou u toho i Matt Damon nebo Casey Affleck. V  Emmanuelle se vrátí ikona erotických filmů a vyrazí do světa realizovat svoje fantazie. 

Not Without Hope bude Zachary Levi spolu s přáteli bojovat o život na otevřeném moři, když se jejich člun při rybaření převrátí. Novinka M. Night Shyamalana Trap bude psychologický thriller odehrávající se během koncertu. 

Hrdina akčního thrilleru The Amateur pracuje pro CIA jako odborník na kódy a po smrti přítelkyně začne vydírat nadřízené a donutí je, aby z něh vycvičili zabijáka. V thrilleru Classified si Aaron Eckhart zahraje zabijáka, který zjistí, že vlastně neví, pro koho pracuje. 

Sonic the Hedgehog 3 se vrátí slavný herní ježek, který se tentokrát potká s antihrdinou jménem Shadow the Hedgehog. V hororu The Watchers bude Dakota Fanning bojovat v irských lesích s tajemným monstrem. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace