Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #750 o Margot Robbie a Robertu Downeym Jr.


ikona
do_Od
BarbieJohn WickLegoMargot RobbieMarvelRobert Downey Jr.víkendový výplach
Proč si Margot Robbie dá pauzu od hraní a jaký Lego kraťas nás nadchnul? 

Mrazivý výplach

Rozumná volba týdne

Margot Robbie má na kontě dvě oscarové nominace a brzy k nim možná přidá třetí, mezitím si už taky stihla zahrát v řadě blockbusterů, je Harley Quinn, Barbie, možná bude i v nových Pirátech a chystá i prequel Dannyho parťáků. V posledních letech tak člověk mohl nabýt dojmu, že je všude. No a protože to tak vnímá i ona sama, rozhodla se, že se teď nějakou dobu bude raději soustředit na produkci, aby si od ní diváci trochu odpočinuli. Doslova pak řekla, že si myslí, že jí lidi musí mít trochu po krk. Já k nim sice nepatřím, ale tohle celkem respektuju.

 

Lego týdne

Tenhle týden jsem navštívil LEGO store na Leicester Square v Londýně a musel jsem po pár minutách odejít, protože ta krabice s Gringottovou bankou se na mě dívala až moc vyzývavě a já bych si takové srandy měl už kvůli místu doma momentálně odpírat. Nicméně Lego mám rád a Lego filmy jakbysmet, že však jednou uvidím Lego kraťas s Johnem Wickem, to jsem ani já nečekal.

AI týdne

Na prvních řádcích jsem psal, že v příštích Pirátech z Karibiku možná uvidíme Margot Robbie. Teď se každopádně díky umělé inteligenci můžeme mrknout i na to, jak by vlastně tahle série vypadala, kdyby vznikla v padesátých letech minulého století. Docela cool, ne?

Znělka týdne

Tenhle týden dorazil na Disney+ nový Marvel seriál Echo, který se zatím těší velice vlažným ohlasům a bohužel zaslouženě. Spin-off Hawkeye, který je zároveň tak trochu spin-offem i Daredevila, se vydal směrem, který asi většina lidí nečekala a vlastně ani vidět nechtěla, nicméně jestli se nějaká věc opravdu povedla, tak je to tahle úvodní titulková sekvence.

Druhá znělka týdne

A rovnou přihodím znělku z chystané válečné novinky od Applu a Stevena Spielberga Vládcové nebes. Hudebně to možná není tak úderné, ale design a záběry jasně značí, jak velkolepý projekt nás už za pár dní v televizi čeká. Mimochodem, kdyby byla venku, dal bych sem i novou tradičně geniální znělku Temného případu, ale bohužel, budete si na ni holt muset počkat do pondělí.

 

Podcast týdne

Pokud jste to doteď nevěděli, tak Conan O'Brien má podcast, kam si občas zve slavné hosty a vždycky z toho je zajímavé povídání. Nedávno tam byl například Jordan Peele (který může a nemusí jako další film točit adaptaci hry Death Stranding pro Kojimu) a společně řešili, jaké jsou jejich oblíbené hororové tropy.

BTS týdne

Napoleon od Scotta v tom návalu filmů ke konci roku maličko zapadl, což je možná trochu škoda, protože v některých ohledech šlo o další prvotřídní filmařinu slavného veterána, která si rozhodně zasloužila pozornost. Teď každopádně máte šanci alespoň nahlédnout do pozadí toho, jak vlastně filmaři dávali dokupy některé konkrétní záběry a scény.

Obhajoba týdne

Když si John Mulaney udělal na jedné podakci Oscarů srandu z marvelovek, Robert Downey Jr. sedící vepředu byl zachycen na kameře, jak se směje spolu s davem. Ještě aby ne, po té bídě na Zlatých glóbech byl Mulaneyho monolog jako by někdo komedii polil živou vodou. Sám RDJ však o pár dní později prohlásil, že své výkony v roli Iron Mana považuje za jedny z nejlepších ve své kariéře, a že je toho názoru, že lidi tyto věci trochu přehlíží kvůli žánru, v jakém se to odehrává. Což má teda zatraceně pravdu, protože těch nominací a klidně i výher mohlo být v rámci let u komiksovek mnohem víc. Každopádně následně ještě Downey prozradil, že jeho nejoblíbenější marvelovka jsou Strážci Galaxie. Downey zkrátka ví.

Kariéra týdne

GQ si tentokrát dalo dostaveníčko s Barrym Keoghanem, budoucím Jokerem, hvězdou Saltburn a všeobecně docela vyhledávaným hercem, jehož budoucnost zatím vypadá poměrně zářivě. Co si myslí o své dosavadní kariéře a výběru rolí se každopádně dozvíte níže.

Duel týdne

Minule se vás Mr. Hlad ptal, jestli vás baví filmy Taiky Waititiho. Odpovědi byly tak půl napůl. Což zatím zhruba odpovídá jeho filmografii, která je taky tak půl napůl.

Dneska zůstaneme u Margot Robbie. Zajímalo by mě, v jaké dosavadní roli vás herečka bavila nejvíc a proč. Název snímku pište do předmětu, v textu se pak klasicky rozepište. Za týden zdar.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace