Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí Top Gun je v přípravě


ikona
do_Od
ParamountpokračováníTom CruiseTop GunTop Gun: MaverickWarner Bros.
Stíhačková série s Cruisem ještě neřekla své poslední slovo. 

Ačkoliv Tom Cruise čerstvě podepsal ne-exkluzivní smlouvu se studiem Warner Bros., na základě níž pro něj teď bude coby producent a herec v následujících letech chystat nové filmy, zdá se, že s ním v dohledné době stále může počítat také jeho „domácí“ studio Paramount. Jak uvádí server Deadline, Cruise a spol. totiž čerstvě oznámili třetí Top Gun.

Spoluautor scénáře ke dvojce Ehren Kruger údajně dostal za úkol napsat první draft, vrátit by se pak kromě Cruise měli i Miles Teller a Glen Powell, nebo pochopitelně legendární producent Jerry Bruckheimer. No a pokud se spekulace potvrdí, za kameru by měl opět usednout Joseph Kosinski, režisér dvojky. Do jaké míry bude zapojen také Christopher McQuarrie, do značné části taky jeden ze strůjců předchozího miliardového hitu, není známo.

Mimo tohoto snímku a štace u Warnerů má pak Cruise stále v plánu dodělat osmou (a ne nutně poslední) Mission: Impossible a pro Universal stále dělá na filmu z vesmíru s Dougem Limanem. Tento projekt je ale momentálně takříkajíc v limbu. Každopádně třetí Top Gun byl nejspíš jistota, tak snad se to kvalitativně sejde minimálně tak dobře, jako u dvojky, a my dostaneme další skvělý nášup. Tentokrát už však bez té laviny nostalgie.

- - -

Vytáhni v hospodě: Warneři s Cruisem u stolu nyní údajně věří, že konečně dojde na taky na sequel sci-fi Na hraně zítřka. Vrátit by se měla i Emily Blunt.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace