Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mandalorian míří do kin. Spasí filmové Star Wars?


ikona
Mr. Hlad
disneyjon favreaumandalorianstar wars
Z Disney+ na stříbrné plátno 

Jednou budou vycházet knihy o tom, jak Disney koupil za miliardy Hvězdné války a pak celou dost možná nejhodnotnější filmovou značku zničil několika fakt pitomými rozhodnutími. Nová trilogie nedopadla úplně podle očekávání, co se seriálů týče, tak tam došlo na pár příjemných překvapení i zklamání, ale celkově na malé obrazovce Star Wars neudělaly zrovna díru do světa. A budoucnost taky nevypadá nejrůžověji. Návrat Rey a nezkušené režisérky nepůsobí úplně důvěryhodně a kdyby se okolo Star Wars nemotal Taika Waititi, asi bychom se s tím dokázali rychle smířit. 

Jenže Disney tuhle značku chcípnout nenechá, což je na jednu stranu dobře, na druhou už jsme s ním zažili tolik zklamání, že od žádného nového projektu moc neočekáváme. Ten, který byl teď oznámen, ale dává smysl alespoň na papíře. Seriálový Mandalorian se totiž podívá do kin. Třetí řada skončila a vypadalo to, že Din Djarin a Grogu se dočkali happy endu a ačkoliv Jon Favreau údajně píše scénář čtvrté série, tu studio zatím oficiálně neoznámilo. I když asi na ni stejně nebude mít moc času. 

Favreau by měl totiž nové filmové dobrodružství i režírovat a produkce by měla začít ještě letos. Což je dobrá zpráva. Na druhou stranu to taky ukazuje zoufalost Disneyho, protože v rukou vlastně nic moc zajímavějšího nemá. Navíc třetí řada nebyla bůhvíjaká a je otázka, jestli Mandalorian přechod na stříbrné plátno zvládne. Ale furt to zní lépe jak ten Waititi. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace